شب خواب دیدم بی بی چک زدم در جا مثبت شد یه ثانیه خوشحال شدم تا اومدم به شوهرم بگم از دهنم برگردوندم گفتم اهان این ماه hcgزدم مثبت کاذبه .ینی تو خواب هم نمیتونم ببینم بی بی چکم مثبت شده😔
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
اسمتو بگو برات سوره مریم بخونم من برا منتظرا سوره ی مریم میخونم خودمم تازه فکر کنم باردارشدم بتام ۱۵۵ بود روز موعد برام دعا بسلامتی بدنیا بیاد انشالله توهممامانمیشی ازته دل از خدا بخواه سوره ی مریم بخون اگ ب صلاحت باشه میشه
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
برا منم منفی شد خیلی حالم گرفته س 😔شب قبلشم خواب دیدم مثبت شدهو😭
😭😭😭😭😭دو ساله انقد آزمایش و بی بی چک منفی دیدم بی حس شدم. دیگه روم نمیشه برم ازمایشگاه اکثرا هر ماه هم نباشه دو سه ماه یبار عقب میندازم امید میبندم میرم ازمایش میدم میشکنم بعد میرم آمپول میزنم پری میاد😔
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_