2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13589 بازدید | 1264 پست
خیلی ممنون عزیزم  انشالله موفق و سلامت باشید 🤍 برای پدر بزرگتون هم فاتحه خوندم  خدا رح ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی🌹

انشالله به خواسته قشنگت برسی  و از ته دلت همیشه شاد و خندون باشی🌹

ممنون از اینکه منو همراهی کردین

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با  تشکر  از  تو عزیزممممم که ۴۰ روز  تمام برای  یاد  اوری به ما تلاش ...

عزیزدلم خواهش میکنم🌹ممنون از شما ک منو همراهی کردین.

انشالله به همه اون چیزی ک توی دلته برسی و همیشه خندون باشی و غم ب دلت راه پیدا نکنه

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

چرا من امروز این تاپیک رو دیدم😐

چرا چهل روز پیش ندیدم😥

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
خدا پدربزرگتون رو رحمت کنه ،فاتحه خوندم 💚  من این چله رو به نیت سه تا حاجتم گرفتم که به دو تا ...

یک دنیا سپاس عزیزم خیلی لطف کردی🌹

خییییلی خوشحال شدم ک ب حاجتت رسیدی عزیزم خداروهزارمرتبه شکر... انشالله به سومی هم میرسی گلم... 

واقعا خوشحالم کردی.. امیدوارم همیشه این حس خوب رو همراهت داشته باشی🌹

چرا من امروز این تاپیک رو دیدم😐 چرا چهل روز پیش ندیدم😥

عزیزم اشکال نداره خودت هم میتونی برداری، اسامی شهدا رو بردار خودت شروع کن 

عزیزم اشکال نداره خودت هم میتونی برداری، اسامی شهدا رو بردار خودت شروع کن 

عه ممنون، فکر کردم باید چهل نفر باشیم ، تشکر ، حاجت روا بشین

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
فاتحه؟حمد و سه تا قل؟

برای چله گلم؟ چله تمام شد امروز

عه ممنون، فکر کردم باید چهل نفر باشیم ، تشکر ، حاجت روا بشین

ممنون گلم، 🌹

ممنون گلم، 🌹

فاتحه هم‌خوندم واسه پدربزرگت ، روحشون شاد ، با شهدا محشور بشن ان شاءالله

روز اخر چله چهل شهید  به نیابت از شهیدهادی ذوالفقاری🥀 100صلوات+یک فاتحه ممنون از همه شما عز ...

خوندم. قبول باشه از همه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
میدونم میگم منظور از فاتحه چیه که بخونیم و به امام هدیه کنیم

فاتحه برای شهید باید بخونی عزیزم.. یک حمد و یک توحید