2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 1264 پست
فاتحه هم‌خوندم واسه پدربزرگت ، روحشون شاد ، با شهدا محشور بشن ان شاءالله

خییییلی لطف کردی گلم یک دنیا سپاس🌹🌹

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
خوندم. قبول باشه از همه

از شما هم قبول باشه🌹🌹

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♡اسامی همه شما عزیزان گفته شد و اگه به صلاحتون هست انشالله ک حاجت روا بشین...  انشالله همی ...

استارتر خیلی لطف کردید 

ممنونم ازتون🌹🌹🌹

حیف که تموم شد🥲😓

کاش بازم یه چله دیگه رو شروع میکردیم 

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
روز اخر چله چهل شهید  به نیابت از شهیدهادی ذوالفقاری🥀 100صلوات+یک فاتحه ممنون از همه شما عز ...

الهی به حق آبروی شهدا و روح پاکشون حاجتروا بشی که باعث خیر شدی

من هنوز نمی دونم حاجت گرفتم یا نه ولی خیلی راه برام باز شده و مهمتر از همه اینکه به آرامش رسیدم به همین خاطر نذرم رو ادا می کنم تا خدا تا آخرش همینطور بهم کمک کنه و آرامشم دائمی باشه شما هم از دعای خیرتون دریغ نفرمایید

آمین یا رب العالمین

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عزیزم انشالله خوش خبر باشی، حتما خبرشو بهم بده انشالله ک صدای قلب کوچولوت رو بشنوی اون لحظع واسه من ...

سلام عزیزم ۳ تا ضربان قلب دیدم

یعنی ۳ قلویی

دکترم‌گفت بارداری پرخطره

نمیدونم چه حکمتی داره دکتر خیلی ترسوندم و راضی نبود

التماس دعا🥺

..
سلام عزیزم ۳ تا ضربان قلب دیدم یعنی ۳ قلویی دکترم‌گفت بارداری پرخطره نمیدونم چه حکمتی داره دکتر خ ...

سلام عزیزم خوبی؟

دکتر پیشنهادش چی بود؟مگه میخوای سقط کنی؟

سلام. من متاسفانه نتونستم چله رو ادامه بدم. چند روز تونستم بخونم. ولی از فردا به همین ترتیب چله رو م ...

انشالله ب حاجتت برسی گلم.التماس دعا

نه .. فقط گفت پرخطره دوتاشون ازیه جفت تغذیه دارن

عزیزدلم خیلی مراقب خودت باش و استراحت کن. توکلت ب خدا باشه امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته

الهی به حق آبروی شهدا و روح پاکشون حاجتروا بشی که باعث خیر شدی من هنوز نمی دونم حاجت گرفتم یا نه ول ...

ممنون عزیزدلم. ممنون از شما ک منو همراهی کردین🌹

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره