2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13591 بازدید | 1264 پست

♡اسامی همه شما عزیزان گفته شد و اگه به صلاحتون هست انشالله ک حاجت روا بشین... 

انشالله همیشه لبتون به خنده باشه... 

انشالله همیشه دلتون شاد باشه... 

انشالله شما و خانواده های بزرگوارتون صحیح و سلامت باشین و از غم ب دور باشین... 

تو این وضعیت بد اقتصادی انشالله خدا به همه کمک کنه، و هیچ مردی رو شرمنده خانواده ش نکنه.... 

از همه شما عزیزان دلم سپاسگزارم ک منو همراهی کردین چرا ک اگه شما نبودین این چله صورت نمیگرفت... 

در اخر برای من به عنوان خواهرکوچکترتون دعا کنید...شاید دعاهای شما باعث گره گشایی از کارم بشه... 

و خواسته اخری ک دارم یک فاتحه برای☆پدربزرگم☆بفرستین، اگر به دفعات میگفتم برای پدربزرگم فاتحه بفرستین به این دلیل هست که تواین ختم چهل روزه ازدستش دادم... ممنون از همراهی شما🌹🌹💕

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
سلام عزیزم، امروز روز اخره. شرمنده، ولیمیتوتین خودتون تنها چله رو بردارین

حیف دیر تاپیک رو دیدم ممنونم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف دیر تاپیک رو دیدم ممنونم 

انشالله ب اون چیزی ک میخوای برسی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
انشالله ب اون چیزی ک میخوای برسی

ممنونم عزیزم و همچنین 

در پناه شهدا سلامت و عاقبت بخیر باشید 🙏

خدا پدر بزرگتون رو رحمت کنه فاتحه خوندم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم عزیزم و همچنین  در پناه شهدا سلامت و عاقبت بخیر باشید 🙏 خدا پدر بزرگتون رو رحمت کنه ف ...

ممنون عزیزدلم یک دنیا سپاس💕

♡اسامی همه شما عزیزان گفته شد و اگه به صلاحتون هست انشالله ک حاجت روا بشین...  انشالله همی ...

خدا پدربزرگتون رو رحمت کنه ،فاتحه خوندم 💚 

من این چله رو به نیت سه تا حاجتم گرفتم که به دو تا رسیدم انشالله شهدا شفاعت میکنن سومین حاجتم رو هم میگیرم ،خیلی ممنونم واقعا حس خوبی داشتم به این چله 🍃💕 

🍓✨

روز اخر چله چهل شهید  به نیابت از شهیدهادی ذوالفقاری🥀 100صلوات+یک فاتحه ممنون از همه شما عز ...

با  تشکر  از  تو عزیزممممم که ۴۰ روز  تمام برای  یاد  اوری به ما تلاش کردی 

ان  شالله بزودی و به اسانی حاجت  روا  بشی 

الهی که دست  یاری گر خداوند متعال  شامل  حال  همه بشه 

و خداوند ما را و خانواده  مان را به سر منزل  سعادت خوشبختی  و عاقبت  بخیری برسونه 

دوستان  خوشحال  شدم از همراهیتان 

خداوند و صاحب  ماه رجب  پشت و پناهتان 

روز اخر چله چهل شهید  به نیابت از شهیدهادی ذوالفقاری🥀 100صلوات+یک فاتحه ممنون از همه شما عز ...

خیلی ممنون عزیزم 

انشالله موفق و سلامت باشید 🤍

برای پدر بزرگتون هم فاتحه خوندم 

خدا رحمتش کنه 🌱

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍

سلام خواهر خوبم ، یک دنیا ممنون بابت زحماتت و این چله زیبا و با ارزش❤❤

انشالله شما و همه عزیزان حاجت روا تندرست و شاد باشین ❤

خدا همه رفتگان رو بیامرزه بخصوص پدربزرگ شما رو❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام خواهر خوبم ، یک دنیا ممنون بابت زحماتت و این چله زیبا و با ارزش❤❤ انشالله شما و همه عزیزان حاج ...

سلام به روی ماهت😊ممنون از شما ک منو همراهی کردین.. انشالله خدا از همه ما قبول کنه... 

ممنون گلم خدا اموات شما رو هم بیامرزه🌹

ممنون از استاتر عزیز و همه ی دوستان، ان شاءالله همگی حاجت روا بشید  خدا پدر بزرگ استاتر رو هم ...

ممنون گلم خدا اموات شما رو هم بیامرزه🌹

ممنون از اینکه در این مدت همراهی کردین و عکس شهدا رو گذاشتین و همچنین جواب دوستان رو دادین یک دنیا سپاس🌹

انشالله ب حاجت دلتون برسین الهی امین

اسی اجرت باامام حسین انشالا خداوندحاجتت بده ودلت شاد ممنون که زحمت کشیدی

ممنون قشنگم، 🌹انشالله همیشه دلت شاد و لبت ب خنده باشه... ممنون از اینکه منو همراهی کردین🌹