2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 1264 پست
روزی صد صلوات و فاتحه؟باید بخونم

اره عزیزم. هر روز متعلق ب یک شهید هست ب نیت اون شهید صد صلوات و فاتحه میخونین 

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هستم 

انشاالله هرکی حاجتروا شد بیاد تو همین تاپیک خبر بده

من نذر آش رشته می کنم برای شهیدی که تو روزش حاجتم بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
لطفا اسم منم بنویسین

حتما گلم حاجت روا بشین انشالله

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
منم هستم فقط تگم کنید گمتون نکنم ، هر روز ۱۰۰ صلوات درسته؟

عزیزم مثلا شما در روز دهم ب حاجتتون میرسین(قبل از شروع ختم شما نیت و نذر میکنین، نذرتون میتونه سوره یس باشه، زیارت عاشورا باشه، غذا باشه یا هرچیزی ک در توانتون هست) روز دهم ک مثلا ب حاجتتون رسیدین ب نیت این شهید (روز دهم برای شهید  حججی هست) نذرتون رو ادا میکنین.. از طرف ایشون هدیه میکنین ب امام زمان

حتما گلم

استاتر امشب فهمیدم چقدرررر انسان بدی هستم قشنگ حس کردم😭

بهت قول میدم من حاجت روا نمیشم، خدا حق داره بهم نده 

اسم منم بنویس😔شرکت میکنم 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
به لطف  الهی  من هم  هستم  هر روز باید یک یاسین بخوانیم  و فاتحه  را ...

عزیزم هر روز ب نیت یکی از شهدا ک لیستش رو براتون نوشتم 100تا صلوات و یک فاتحه