2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 1264 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم هستم ان شا ٕ الله

به امید ازدواج عالی

هر روزی که حاجت بگیرم به نیابت از شهید اون روز به یه خانم سرپرست خانوار هدیه نقدی میدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم مثلا شما در روز دهم ب حاجتتون میرسین(قبل از شروع ختم شما نیت و نذر میکنین، نذرتون میتونه سوره ...

منم هستم به امید خدا

بعد از سالها نازایی تو سیکل ای وی اف هستم

ان شالله با کمک شهدا منم مادر میشم

ان شالله حاجت روایی هممون

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نیت ظهور میتونیم بخونیم؟

اره گلم به هرنیت و حاجتی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

با اینکه میدونم خدا نمیده چون خیلی بیش از اندازه گنه کارم 

ولی نیت میکنم حاجت روا شدم ۵ تا زیارت عاشورا هزار تا صلوات بفرستم 

و غذا بپزم ببرم جلو در فقرا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
منم هستم به امید خدا بعد از سالها نازایی تو سیکل ای وی اف هستم ان شالله با کمک شهدا منم مادر میشم ...

عزیزدلم انشالله ب زودی زود دامنت سبز بشه گلم... 

و اینکه اصلاح سبک زندگی رو فراموش نکن خیلی موثره

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
با اینکه میدونم خدا نمیده چون خیلی بیش از اندازه گنه کارم  ولی نیت میکنم حاجت روا شدم ۵ تا زیا ...

عزیزدلم امیدت ب خدا باشه انشالله ب حاجتت برسی

منم هستم عزیزم  فقط یه سوال  یعنی برای هر شهید هر روز یه فاتحه و صد صلوات میفرستیم؟

اره گلم

عزیزم مثلا شما در روز دهم ب حاجتتون میرسین(قبل از شروع ختم شما نیت و نذر میکنین، نذرتون میتونه سوره ...

ممنون عزیزم حاجت روا باشید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزدلم انشالله ب زودی زود دامنت سبز بشه گلم...  و اینکه اصلاح سبک زندگی رو فراموش نکن خیلی ...

ممنون عزیزم

تاحدودی رعایت میکنم غیر از خواب زودهنگام🥴 اما سنم زیاده فرصت مدت زمان زیادو ندارم..

..
عضوم کنین.خودتون اطلاع میدبن هر روز که روز چه شهیدیه

اره گلم

ممنون عزیزم تاحدودی رعایت میکنم غیر از خواب زودهنگام🥴 اما سنم زیاده فرصت مدت زمان زیادو ندارم..

خواب هم خیلی مهمه،  انشالله ک باردار میشین، یه سر ب پیج خانوم فلوراتاجیکی حتما بزنین