2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 1264 پست
این پایین یه به روز رسانی هست  چند بار تا آخر شب به روز رسانیش کنی  شاید بیشتر بشیم&n ...

مرسی گلم باشه حتما

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
منم‌هستم لطفا اگه زحمت نباشه براتون تگم‌کنید هرروز یادم‌نره

ان شالله حاجت روا بشید حتما

اگه کسی رو میشناشین تگ کنین ممنون

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه لیست دارم برای خودم  میتونم با لیست خودم برم جلو؟  امشب یه اتفاقی افتاد که مصمم شد ...

عزیزم دقیق نمیدونم این لیست رو ی سیده ب من داده... 

مهم نیت هست همه شهدا پیش خدا ابرو دارن اگه دوست داشتین با لیست خودتون برین جلو... 

من اسم شما رو بنویسم؟ 

عزیزم دقیق نمیدونم این لیست رو ی سیده ب من داده...  مهم نیت هست همه شهدا پیش خدا ابرو دارن اگه ...

آره عزیزم بنویسین 

ممنون 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
آره عزیزم بنویسین  ممنون

فداتون انشالله ک حاجت روا بشید..فراموش نکنین اول نیت و نذر کنین

فداتون انشالله ک حاجت روا بشید..فراموش نکنین اول نیت و نذر کنین

چشم عزیزم حتما 🧡🌱

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ممنون من از فردا شروع می کنم .

باشه گلم انشالله حاجت روا بشید

عزیرم این ختم چهل شهید چیه میشه شرح بدبن

هر روز به نیابت از شهیدی که روزش هست هدیه به امام زمان

مثلا روز اول که برای شهید ابراهیم هست

میگید 100صلوات+یک فاتحه

به نیابت از شهید ابراهیم هادی میخونم هدیه به امام زمان عج

قبل از اینکه چهله رو شروع کنید نذر میکنید❌👇

روزی که حاجتتون گرفتید اون روزی که شهید نوبتش بود براشون صلوات و فاتحه بخونید نذر میکنم که مثلا ۵تا زیارت عاشورا براشون بخونم یا ۵تا یس براشون بخونم یا مثلا شام درست کنم یا هر نذری که درتوانتون بود قبل از شروع چله نذر میکنید

عزیرم این ختم چهل شهید چیه میشه شرح بدبن

گلم فردا شروع میشه اسمتون رو بنویسم

منظرتون از روز اون شهیده یعنی چی

عزیزم مثلا شما در روز دهم ب حاجتتون میرسین(قبل از شروع ختم شما نیت و نذر میکنین، نذرتون میتونه سوره یس باشه، زیارت عاشورا باشه، غذا باشه یا هرچیزی ک در توانتون هست) روز دهم ک مثلا ب حاجتتون رسیدین ب نیت این شهید (روز دهم برای شهید  حججی هست) نذرتون رو ادا میکنین.. از طرف ایشون هدیه میکنین ب امام زمان