2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 1264 پست
سلام منم هستم عزیزم

خوش اومدین و حاجت روا بشید انشالله از فردا شروع میشه

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط صلوات میفرستادم

باید صدتا صلوات و یه فاتحه بفرستین این ختم رو ی سیده خانوم گفتن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
حاجت من محااااااله البت😪

بخونین انشالله حاجت میگیرین

باید صدتا صلوات و یه فاتحه بفرستین این ختم رو ی سیده خانوم گفتن

بله هرچی بیشتر بهتر اصلا هرکسی می‌تونه زیارت عاشورا هم بخونه جای دوری نمیره که.... 

ولی من با 100 صلوات حاجت گرفتنم.

یعنی هر روز برای یکیشون صلوات بفرستیم؟ یا یس و زیارت عاشورا بخونیم؟

عزیزم هر روزب نیت یکی از این شهدا صد تا صلوات به اضافه یک فاتحه میخونین

قبل از شروع نیت میکنین و نذر 

مثلا اگر روز دهم ب حاتتون رسیدین ب نیت اون شهید اون نذرتون رو ب جا میارین... اون نذر میتونه سوره یس باشه میتونه زیارت عاشورا باشه یا میتونه هرچیزی باشه

بله هرچی بیشتر بهتر اصلا هرکسی می‌تونه زیارت عاشورا هم بخونه جای دوری نمیره که....  ولی من با ...

درسته انشالله همه حاجت روا بشن، شما هم شرکت میکنین؟ 

سلام عزیزم منم شرکت میکنم فقط صد صلوات و یک فاتحه؟

بله عزیزم قبلش حتما باید نیت و نذر کنین فراموش نشه

سلام من هستم انشالا حاجت روا شوی تک کنم گلم فراموش نکنم

باشه گلم حاجت روا بشید انشالله

منم دوست دارم تواین ختم شرکت کنم حاجت دارم 

باشه گلم حاجت روا بشین انشالله

من ازدواج عالی میخوام میده؟

برای هر حاجتی خوبه.. ولی ی کانال بهتون نعرفی میکنم ی سیده هست بهتون میگه ک چی بخونین سوره های مختص ب خودتون بهتون میده رایگان و مجانی

@zekr_ghorani این کانالش توی ایتا هست میتونین بهشون پیام بدین

منم‌هستم

لطفا اگه زحمت نباشه براتون تگم‌کنید هرروز یادم‌نره

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792