2777
2789
عنوان

خیلی تنبلم به بعضی کارا:(

82 بازدید | 9 پست

سلام خانما، من وقتی ازدواج کردم اصلا کار خونه بلد نبودم، مامانمم اینجور بود با این‌که خیلیییی کار میکرد و خودشم خیلی تمییزه، ولی لایف‌استایل خوبی نداشت و بازم خونه شلخته بود، خلاصه، خیلی کارایی که اکثرا بلدن و بی‌دردسر انجام میدن و دیگه ناخوداگاه شده برای من کلی زمان برد تا یاد بگیرم.

مثلا اینکه هرچیزیو استفاده میکنم بذارم سرجای خوش همون‌موقع، یا اینکه سینکو بعد ظرف‌ها حتما کامل با اسکاچ بشورم و….

الان خوبه وضع خونه، ولی به بعضی کارا خیلی تنبلم، یکی تمییز کردن گاز، یکی لباسا:( تا کردن و گذاشتنشون تو کشو:(

ممکنه ۲ هفته گازو تمییز نکنم:((

و اینکه هر وقت چیزی ریخت رو گاز همون موقع جمعش کنم هم انجام نمیدم:/ تنبلی میکنم.

چه ترفند یا تکنیکی دارید؟ فویلم خوشم نمیاد بذارم، چون همون فوبلم کثبییف میشه و بازم ظاهر بدو داره!

اگه مجبور باشی انجام میدی یاکه اهل تمیزی باشی من حتما قبل خواب باید ظرف بشورم بعدش گازتمیز کنم اگه اینکارو نکنم شب خوابم نمیبره همش این توذهنمه شاید مهمون سرزده بیاد خونم

راستی بگید چدنای گاز رو چجور بشورم؟

تو قابلمه‌ی تفلون با جوش شیرین و سرکه بذارم بجوشه؟ اشکال نداره؟ تفلون باشه میگم! ندارم قابلمه‌ی فلزی بزرگ.

تو تشت گذاشتم بمونه ولی اونقد فایده نداشته!

و اینکه چون قبلا بلد نبودم و اهمیت نمیدادم زیر سنگ‌های گازم کثیفه و نمیدونم چجور تمییزش کنم، با مسواکو اینا تمییز نشده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مجبور باشی انجام میدی یاکه اهل تمیزی باشی من حتما قبل خواب باید ظرف بشورم بعدش گازتمیز کنم اگه ا ...

من قبل خواب سینکو خالی میکنم، میشورم خشک میکنم، زمین رو طی میکشم، اپن رو دستمال میکشم ولی گازو نه:(

من قبل خواب سینکو خالی میکنم، میشورم خشک میکنم، زمین رو طی میکشم، اپن رو دستمال میکشم ولی گازو نه:(

خب من گازم شیشه ای زود کثیف میشه تقریبا بعد هربار غذا درست کردن بایدتمیزش کنم