2777
2789
عنوان

آشپزاا بیاین یه سواال

51 بازدید | 7 پست

من زودپزم خراب شده بعد صبحام دیر پامیشیم تو قابلمه غذا بذارم دیر میشه نگید خب زود پاشو کلا خوابم مشکل داره

حالا یبار همینجا بعضیا گفتن ما از شب قبل قورمه و ابگوشتو اینا میذاریم۔خواستم بپرسم من امشب اخر شب قورمه سبزی بذارم تا فردا گوشتاش له نمیشه؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

خانما چجوری تاپیکمو بپاکم؟؟

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

عزیزم سر شب بار بذار تا لحظه خوابت بزار بپزه اروم...خاموش کن بذار یخچال فردا باز بزار رو گاز اگر کامل نپخته اگرم پخته فقط گرمش کن خودم همین کارو میکنم چون صبح نمیتونم زود بلند شم

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم سر شب بار بذار تا لحظه خوابت بزار بپزه اروم...خاموش کن بذار یخچال فردا باز بزار رو گاز اگر کام ...

عه ساعت چند ینی بذارم؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

نباید بذاری زیاد بپزه 

هر وقت پخت زیرشو ببند تا له نشه 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

به نظرم اگر آخر شب بار بذاری گوشتش رو هم اول خوب تفت بدی بعدم زیرش شعله پخش کن بذاری با حرارت خیلی کم له نمیشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به نظرم اگر آخر شب بار بذاری گوشتش رو هم اول خوب تفت بدی بعدم زیرش شعله پخش کن بذاری له نمیشه

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز