سلام دوستان چند روز دیگه امتحان اییین دارم هرچقدم میخونم حس میکنم بازم بلد نیستم بعضی جاهاش رو خصوصا قسمت فنی پی دی اف خوب دارید بهم معرفی کنید ؟میترسم بیوفتم هزینش بزور تونستم جور کنم ..خواهش میکنم اگر دارید کمکم کنید برام بفرستید ..
سه دور کافیه بخونی یه پی دی اف ک ۲۰ تا صفحه داره اونو بخون همش همونه ولی کاغذا فرق میکنن هرکدوم شاید بعضی سوالا مشترک باشه
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سوالاشو دارم همونا رو خوندم بدون غلط قبول شدم میخوای آیدی تلگرام بده برات بفرستم
سلام عزیزم اگه میشه برا منم بفرس
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من دو هفته قبل ازمون دادم سوالات از ی پی دی اف ۲۰ ازمونه میاد همونارو بخونی کافیه اگه سوالا رو نداری ...
سلام خواهر میشه لطف کنی برای منم بفرستید ممنونت میشم آیدی روبیکا @ Nsvacaaفقط من برای ۱۴۰۲هست که امتحان دارم بنظرتون تغییر کرده یا همونه ؟لطفا اگه دارید بفرستید ممنون میشم