2777
2789
عنوان

آیین نامه

106 بازدید | 14 پست

سلام دوستان چند روز دیگه امتحان اییین دارم هرچقدم میخونم حس میکنم بازم بلد نیستم بعضی جاهاش رو خصوصا قسمت فنی  پی دی اف خوب دارید بهم معرفی کنید ؟میترسم بیوفتم هزینش بزور تونستم جور کنم ..خواهش میکنم اگر دارید کمکم کنید برام بفرستید ..

یام                              

سه دور کافیه بخونی یه پی دی اف ک ۲۰ تا صفحه داره اونو بخون همش همونه ولی کاغذا فرق میکنن هرکدوم شاید بعضی سوالا مشترک باشه 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دو هفته قبل ازمون دادم سوالات از ی پی دی اف ۲۰ ازمونه میاد همونارو بخونی کافیه اگه سوالا رو نداری بگو تو روبیکا برات بفرستم 

ولی رد بشی عزیزم هزینه بخصوصی نداره واسه ایین نامه از اونایی که رد شدن هزارتومن گرفتن 

یه پی دی آف هست ۲۰ نمونه سوال داره .که همونا کافیه.

اگه تونستی پیدا کن .من حذف شده از روی گوشیم.بخوام بگیرم باید به کسی رو بزنم که صلاح نیست وگرنه می‌گرفتم.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
من دو هفته قبل ازمون دادم سوالات از ی پی دی اف ۲۰ ازمونه میاد همونارو بخونی کافیه اگه سوالا رو نداری ...

نه کلا دلم میخوا  زود قبول شم بره چون خدا میدونه چقد برا دست فرمون بندازن 

یام                              
من دو هفته قبل ازمون دادم سوالات از ی پی دی اف ۲۰ ازمونه میاد همونارو بخونی کافیه اگه سوالا رو نداری ...

اره اره ممنونت میشم گلم Mombeny1377ایدیمه 

یام                              
من سوالاشو دارم همونا رو خوندم بدون غلط قبول شدم میخوای آیدی تلگرام بده برات بفرستم

اره عزیزم ممنونت میشم خدا خیرتون بدن@Mombeny13771399تلگرامم

یام                              
من سوالاشو دارم همونا رو خوندم بدون غلط قبول شدم میخوای آیدی تلگرام بده برات بفرستم

سلام عزیزم اگه میشه برا منم بفرس

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

سلام خواهر میشه لطف کنی برای منم بفرستید ممنونت میشم آیدی روبیکا @ Nsvacaaفقط من برای ۱۴۰۲هست که امتحان دارم بنظرتون تغییر کرده یا همونه ؟لطفا اگه دارید بفرستید ممنون میشم

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵