2777
2789
باشه عزیزم راستش لباسای آماده خیلی به اون صورت کیفیت ندارن فامیلای ما بیشتر میدوزن منم آدرس خیاط هاش ...

ارع منم خیلی گشتم چیز جالب قشنگی که خوشم بیاد اصلا پیدا نکردم اصلا خوشگل نیستن

منم میخواستم بدم بدوزن بلخره مدل خودت میدی همونی که خودت میخوای ولی خیاط خوب پیدا نکردم

عه میشه ایدی پیچ شو بدی🥰🙏

نه منم موافق نیستم اونجوری که اماده هام هستن ۹ تومن به بالا ولی خوشگل نیستن

من تهرانم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اهان ممنون گلم پارچه هاتو از زرتشت میخری بعد مدل از کجا پیدا میکنی❤

زرتشت نمیدونم کجاست،پارچه هم از پیج پارچه فروشی های قشم سفارش میدیم خیلی مناسب تر از محلمونه مثلا پارچه ای متر دوتومن باشه اون پیج ها میفروشن یک و سیصد،مدل هم از تو اینستا پیدا میکنیم

البته ما تاحالا عروسی فامیل درجه یک نداشتیم که اونجوری هزینه کنم لباسای ساده تر میپوشم

زرتشت نمیدونم کجاست،پارچه هم از پیج پارچه فروشی های قشم سفارش میدیم خیلی مناسب تر از محلمونه مثلا پا ...

اهان ارع قیمتاش مناسبه قشم ولی من حضوری ترجیح میدم اخه تو عکس معلوم نمیشه درست

[QUOTE=266178755]زرتشت نمیدونم کجاست،پارچه هم از پیج پارچه فروشی های قشم سفارش میدیم خیلی مناسب تر از محلمونه مثلا پا ...[/QUOTEمن بیشتر پیچ های اینستا رو مبیینم خوشم نمیاد ایدی پیچ هایی که مدل ازشون در میاری میفرستی گلم

ارع منم خیلی گشتم چیز جالب قشنگی که خوشم بیاد اصلا پیدا نکردم اصلا خوشگل نیستن منم میخواستم بدم بدو ...

من بیشتر لباسای ساده دوس دارم آخرین عروسی که داشتیم پارسال اینو دوختم یک و هشتصد هزینش شد چون باردار بودم نمیشد جذب بپوشم

من بیشتر لباسای ساده دوس دارم آخرین عروسی که داشتیم پارسال اینو دوختم یک و هشتصد هزینش شد چون باردار ...

ارع منم اونجوری تجملاتی که پر کار شده و سنگ باشه نه 

خوشگلههه مبارکت باشه عزیزم😍♥️

[QUOTE=266178755]زرتشت نمیدونم کجاست،پارچه هم از پیج پارچه فروشی های قشم سفارش میدیم خیلی مناسب تر ا ...

از پیج خاصی نیس والا هشتگ سرچ میکنم مثلا لباس_کارشده# لباس# _مجلسی_خاص

اینجوری از تو اکسپلور میبینم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز