2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوب نمیشه با دمپا🤔

دمپا نه به اون صورت گشاد

میدونی میخوام همین مدل باشه ولی کوتاه تر  فقط روی باسن رو بگیره،بعدم با شلوار دمپاکه خیلی دمپاش گشاد نباشه بپوشم آخه پاهام لاغره با لگ بد میشه🤔

ما عروسی ها همه لباسای گرون و آنچنانی میپوشن اینو برا مهمونی و دورهمی های خونگی میخوام 

عزیزم میشه من درخواست بدم

عروسی داریم

همین لباس های که میگی واسه عروسی گرون انچنانی مدلشو بفرستی برام اگه زحمتی نمیشه

بعد گلم از کجا میخرید

عزیزم میشه مدل لباس های عروسی که گفتی شیک هستن بفرستی

خیلی لطف بزرگی میکنی به من

چون میخوام بدوزم میتونم از مدلها ایده بگیرم

اگه میشه اگه خرید میکنید مکانش هم بکنید از کجا اینارو تهیه میکنید ببخشید لطفا درخواست دوستی مو قبول کن و برای من ارسال کنم متشکرم🥰🙏🙏❤

عزیزم میشه من درخواست بدم عروسی داریم همین لباس های که میگی واسه عروسی گرون انچنانی مدلشو بفرستی ب ...

عزیزم منظورم از آنچنانی پارچه های گرون قیمت کار شده هست متری یه تومن به بالا همه پارچه میگیرن میدن خیاط میدوزه

عزیزم میشه مدل لباس های عروسی که گفتی شیک هستن بفرستی خیلی لطف بزرگی میکنی به من چون میخوام بدوزم ...

باشه عزیزم راستش لباسای آماده خیلی به اون صورت کیفیت ندارن فامیلای ما بیشتر میدوزن منم آدرس خیاط هاشونو بلد نیستم ،ولی یه پیج مزون هست تو اینستا خیلی کارای شیکی میدوزه فک کنم لباساشم بالای ۵ تومن بگیره  ،بعد سمت ما حتما قشنگ نیست لباساشون صرفا بخاطر گرون بودن پارچه میگیرن معتقدن لباس فقط گرون باشه زشتم باشه مهم نیس😑من خودم مخالفم و زیاد هزینه نمیکنم برایه لباس بیشتر از دوتومن نمیدم،اگه اینستا داری پیجشو بدم

عزیزم منظورم از آنچنانی پارچه های گرون قیمت کار شده هست متری یه تومن به بالا همه پارچه میگیرن میدن خ ...

اهان ممنون گلم پارچه هاتو از زرتشت میخری

بعد مدل از کجا پیدا میکنی❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز