2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم؟

44 بازدید | 2 پست

مامان وبابام دعواشون شده بدجور 

مامانم خونه مادربزرگمه منم خونه عموم بابامم خونه خودمون امروزم امتحاناتم شروع شدن امتحان امروز رو ندادم...

دیشب به معاونمون همه چی رو گفتم گفت اگه بابام بره پروندم رو بهشون نمیده آخه میخواست پروندم رو از مدرسه برداره منو کلا بیاره تو روستا...

منم صبح بهم که اینو گفت اعصابم خورد شد داد و بیداد راه انداختم و گوشی رو قطع کردم دیگه جوابش رو ندادم 

میگه تو چرا اعصابت خورد میشه 

خب با این کارای شما معلومه اعصابم خورد میشه 

حتی نمیزاشت برم پیش مامانم الان که از صبح جوابش رو ندادم گفت دیگه کاریم نداره برم...

بنظرتون کار اشتباهی کردم؟

آخه واقعا اعصابم رو خورد کردن دیگه هی میگه زنگ بزن به مامانت اینو بگو اونو بگو میگم مامان میگه باید بری پیش مشاور چند جلسه بعد برمیگرده میگه به مامانت بگو بخدا کاریش ندارم الکی بهش بگو میرم پیش مشاور 

میگم مگه مشاور چشه چه اشکالی داره بری؟ 

مامانم میگه می‌ترسه ازش بیاد پیشش بره پیش مشاور اعصابش آروم بشه خوب بشه برمیگرده 

والا منم جای مامانم بودم برنمیگشتم با اینکه بابام زیاد کاریم نداره و فقط داد میزنه سرم اما ازش میترسم و نمیخوام برم پیشش....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان