2777
2789
عنوان

دختر ۴سالم

141 بازدید | 11 پست

خیلی باهوشه ماشالله و احساسی ولییییی تمام عروسکاشو تیکه می‌کنه اسباب بازیاشیو خراب می‌کنه و باز اسرار ک بخرید این عادیه یا مشکلی داره هر چیزی قابل پاره کردن باشه پاره می‌کنه قیچی می‌کنه کلی عروسک داره طوری ک فقط چند ساعت اول بخاطر اینکه می‌دونه دعواش میکنم سالمه و فردا میبینم خراب کرده  

زبون خوش دعوا دادو بیدار اثر نکرد گفتم حتما مشکلی داره من بیخبرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اِصرار🤌

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔

بنظرم چون مطمئنه میخری اینجوری میکنه. اولش تذکر بده که اگه پاره کنی تا مدت زیادی نمیتونم بخرم برات و وقتی پاره کرد بگو. من تذکر داده بودم تو گوش نکردی و دیگه نخر یه مدت تا متوجه بشه 

تو شاهکار خلقتی🌼تحقیر را باور نکن 💪👸
حتما دوست داره ساختار عروسک کشف کنه از این اسباب بازی های هوشی براش بگیر که خودش درست کنه دوباره خر ...

داره اون کارتارو هم پاره کرده می‌دونه ها من عصبی میشم فقط سکوت می‌کنه میگم مامان این عروسکته چرا اینطورش میکنی تهدیدشان کردم همه وسایلم میندازه زباله ولیییی

بنظرم چون مطمئنه میخری اینجوری میکنه. اولش تذکر بده که اگه پاره کنی تا مدت زیادی نمیتونم بخرم برات و ...

منو باباش همینو گفتیم بنظرتون مشکلی داره انگار دست خودش نیس حتی دادی زدم ک خونه لرزیددد،😶

داره اون کارتارو هم پاره کرده می‌دونه ها من عصبی میشم فقط سکوت می‌کنه میگم مامان این عروسکته چرا این ...

دختر منم دقیقا ۴ سالشه

ولی عاشق اینه قیچی بدی دستش بشینه کاغذ بچینه 

الانم شکل کشیده داره دورش قیچی میکنه و چسب میکنه بهم

ولی اصلا اسباب بازی خراب یا نمیشکنه تا دلت بخواد کاغذ خورد میکنه 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
دختر منم دقیقا ۴ سالشه ولی عاشق اینه قیچی بدی دستش بشینه کاغذ بچینه  الانم شکل کشیده داره دور ...

باز خوبه قیچی می‌کنه الان هر عروسک ۴۰۰ ۵۰۰ تومنه بخدا خودمون یه عروسک داشتیم