2777
2789

اگه اول میذاری باید همه چیزایی که توش میریزی هم دما باشن مهم نیست گرم باشن یاسرد

اگه بخوای وسطا چیزی اضافه کنی باید توی یه ظرف دیگه داغش کنی بعد اضافه کنی اینطوری دیگ سفالیت سالم میمونه

منم هر وقت آبگوشت بذارم تو دیگ سفالی میذارم خیلی خوشمزه میشه  

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اول میذاری باید همه چیزایی که توش میریزی هم دما باشن مهم نیست گرم باشن یاسرد اگه بخوای وسطا چیز ...

ببهشید از ساعت دو ظهر گذاشتم تا الان هیچ تغییری نکرده کاملا نپختست و مثل اولش سفته درشو که باز میکردم اصلا جوش نمیخورد و ابش قل قل نمیکرد بنظرتون بعگه این خاطر نیست؟بعد الان یکم زیرشو بیشتر کردم دیدم داره قل قل میکنه باید چیکار‌کنم؟کدومش درسته؟

اب جوش

ببخشید از ساعت دو ظهر گذاشتم تا الان هیچ تغییری نکرده کاملا نپختست و مثل اولش سفته درشو که باز میکردم اصلا جوش نمیخورد و ابش قل قل نمیکرد بنظرتون به این خاطر نیست؟بعد الان یکم زیرشو بیشتر کردم دیدم داره قل قل میکنه باید چیکار‌کنم؟کدومش درسته؟

ببخشید از ساعت دو ظهر گذاشتم تا الان هیچ تغییری نکرده کاملا نپختست و مثل اولش سفته درشو که باز میکرد ...

باید آب جوش بریزی

کلا همیشه اگه تو ظرف سفالی چیزی میپزی اگه بخوای چیزی وسطها اضافه کنی باید توی یه ظرف دیگه داغش کنی بعد بریزی توش

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین