2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

100 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کیا از این سرما خوردگی ویروس جدیده گرفتن علائمشون چی بود؟ چی خوردن تا خوب شدن؟ چند روز دیگه خوب شدن؟من از دیروز مریض شدم سر درد بدن درد گوشام انگار هوا پر کردن  گلومم یکم میسوزه بی حالم کمک راهنمایی کنید استفاده کنیم مرسی

ویروس جدیده کدومه ☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

گلو درد داشتم اولش که دیفن هیدارمین خوردم خوب شد شب اولش سخت بود تبم کردم بدنمم درد گرفت ولی فرداش بهتر بودم دیگه قرص سرماخوردگی و آموکسی میخورم و ویتامین سی و چایی دارچین و زنجبیل، الان روز دوم و سومم هست مقداری آبریزش دارم فقط

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و شوهرم گرفیتم مرتب آب نمک قرقره کردیم

داروی امام کاظم 

آب جوش و عسل و لیمو

چای آویشن و..

دمنوش عناب

شکرخدا بدون حتی خوردن یه دونه قرص خوب شدیم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
خداروشکر علائم شما چجوری بود؟  خفیف بود یا شدید

گلو درد سرفه 

آبریزش شدید بینی 

بد درد 

نمیدونم خفیف یا ضعیف 

نمیدونم اعتقاد دارید یانه ولی من از وقتی با داروی امام کاظم آشنا شدم سرماخوردگی برام خفیف و شدید نداره 

حتی کرونا گرفتم خیلی شدید ولی دو روزه خوب شدم فقط دو روز 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
خداروشکر دعا کنید منم خوب شم وقتی مریض شم بیقرار و استرسی میشم چون ی بار کرونا گرفتم خیلی عذاب کشیدم ...

من که همه مدل کرونا رو گرفتم 🤦‍♀️ نترس من حتی دلتا که گرفته بودم پنجاه درصد ریم درگیر شد این در برابر اونا چیزی نیست استرس ادم رو بدتر میکنه ریلکس باش استراحت کن همین داروهارو بخور مایعات بخور چایی زنجبیل دارچین خیلی خوبه.میدونم خیلی عذاب اوره مخصوصا شب اول خیلی اذیت شدمو کلافه شدم 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم