2789

عالیه ولی هزینه الکی نکن فیلماش تلگرام هست روز بعد کلاس میزارن همون جلسرو

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کب گفته اصلا اینجوری نیست

وا من خودم مرادی و آریان حیدری میبینم با کلاس پیش میرم:|

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
مگه حروم نیس؟! 

بهرحال اون کسیم که فیلمارو میزاره مفتی نذاشته خریده 

شما از مرجع تقلید پرسیدین یعنی اشکالی نداره؟ 

نه نپرسیدم من آدم مذهبی نیستم 

شما از مرجع تقلید پرسیدین یعنی اشکالی نداره؟ 

کاری به این چیزا نداشته باش اول خودتو مقایسه کن با شرایط که میتونی یا نه اولین شرطش اینکه انلاین ببینی کلاسارو وگرنه بعدش وقت نمیکنی و همینجوری جمع میشن و میبینی دیگه کلا نمیرسی به کلاسا دومین شرطش اینکه توی تلگرام ازمونارو یزارن ولی اینکه خودت بری تو سایت همون تایم ازمون بدی با همون وقتی که استاد تعیین کرده و درصدتو ببینی خیلی عالیه سومین شرطش تکالیفه که اگه تنبلی کلا قید کلاس بزن چون اگه نفرستی نمیتونی انلاین ببینی و بنظرم اگه تا الان ثبت نام نکردی نکته و تست خیلی عالیه من خودم سه ساله کلاسینوام از دهم تا الان که سال کنکورمه و امسال نوبان فوردی و الان هم نکته و تست خریدم و دیدم و راضیم استادمم فیزیک براتی که بهترینه تو فیزیک شیمی مصلایی زیست همدانی البته نکته سنجی برو فرهمند و ریاضی اریان حیدری 

میشه اسم کانالشو بگی لطفا

زیادن عزیزم چون کم حجم بعضیا میزارن یا همه دبیرارو یه چنل نداره اگه میخوای درخواست دوستی بده آیدی تلگراممو بدم واست بفرستم چنتاشو