2777
2789
عنوان

خانما طبع قهوه سرده یا گرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3564 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا موقع رابطه فقط تو دلم گریه میکردم از بس زجر میکشیدم ولی ب روی شوهرم نمی اوردم..ولی قرص ها رو ک خ ...

من تو رابطه خوبم،یعنی آماده میشم،ولی خوب چه فایده چون قبلش سردم و دلم نمیخواد هی خدا خدا میکنم شوهرم نیاد جلو یا میاد بهونه میارم که اپیلاسیون نکردم خستم دل درد دارم

گرونه؟

۶تمن گرفتم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
آخه اینجا یه کاربر میگفت شوهرم سرده بهش گفتن قهوه بده بخوره منم به شک افتادم

قهوه برا حرکت اسپرم خوبه حرکتشو زیاد میکنه براکسایی که اسپرمشون کمه میگن بخورند .وکرنه قهوه سرد هست بجاش چای ماسالا بخور انرژی بخش هست و عالی و گرم چون همش ادویه جاته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
هیچی ندارم باید یکی از اینایی ک گفتین رو بخرم

قهوه فوری بگیر اسپرسو فوری هم هست نسکافه هم فوری هست 

ولی موکاپات قیمتی نداره 200 تومن ایناست 

ولی قهوه ترک رو با شیرجوش یا قابلمه کوچک هم میتونی درست کنی خواستی بگو بهت یاد میدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
قهوه فوری بگیر اسپرسو فوری هم هست نسکافه هم فوری هست  ولی موکاپات قیمتی نداره 200 تومن ایناست& ...

اره ممنون میشم یادم بدی من آشپزیم خوبه ولی از اینا سر درنمیارم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
اره ممنون میشم یادم بدی من آشپزیم خوبه ولی از اینا سر درنمیارم

پودر قهوه ترک میگیری 

شیر رو به ازای هر نفر یه فنجون + یک دوم فنجان اضافه میریزی توی قابلمه ات به ازای هر فنجان یه قاشق چای خوری شکر و یه قاشق چایخوری سر پر قهوه ترک رو میریزی توی شیر حل میکنی بعدش میزاری رو گار رو حرارت کم هم میزنی تا جوش بیاد 

به محض اینکه جوش امد و امد بالا که سر بره از رو گاز بردار بزار کفش بره پایین دوباره بزار رو گاز تا سه بار این کار رو بکن بعدش اول کف روش و بعدش مایع رو بریز تو فنجون هات اگه دوست داری میتونی شکر نریزی کرم شکلات یا کارامل بریزی یا با شکلات بخوری  اینا سلیقه ایه ببین کدوم رو دوست داری به جای شیر اب هم میتونی بریزی دوتاش میشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................