2777
2789
عنوان

خانما طبع قهوه سرده یا گرم؟

3554 بازدید | 41 پست

من باید حتما روزی یه فنجون بخورم.

بعد من خیلی سردم و میل جن... تقریبا صفره به جز چند روز بعد پریودی،به نظرتون چیکار کنم؟قطره گل سرخم بی فایدست

طبعش رو نمیدونم فقط میدونم که زیادی خوردنش باعث تبلی تخمدان میشه تو نت خوندم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلاف هست بعضیا میگن سرد و خشکه بعضیا میگن گرم و خشک ولی خیلیا میگن خشک و معتدل

من روزی سه فنجون قهوه تلخ میخورم حتمابایدیکی دوبارنسکافه هم بخورم.چندینساله این کارمه ولی نه تنبلی تخمدان دارم نه چیزی نشده یعنی یبارجلوگیری نکنم باردارشدم یعنی فوبیاشودارم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

طب قهوه مرکب است و بستگی به نوع قهوه و درست کردن آن دارد. قهوه اگر سبز باشد و بو داده نباشد طبع آن سرد و خشک و به اصطلاح سودایی, اما اگر قهوه رست شده باشد و هرچقدر به تیرگی رفته باشد این قهوه طبع اش گرم.

قهوه اسپرسو به دلیل اینکه باعث از بین رفتن خستگی میشود در درجه اول خشک است و سبب اینکه میشود شکم راه بیفتد و یوبوست را از بین میبرد و جنب و جوش ادم را بالا میبرد به این نیتجه میرسیم طبع قهوه اسپرسو گرم و خشک و به اصطلاح صفرایی است 

اما هرچه قهوه درست شده چه اسپرسو چه دم شده بماند و خنک شود مزاجش به سمت سودایی بودن میرود و سرد خشک است و بسیار مضر است

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏