2777
2789
عنوان

عکس تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 233 پست
اخ گفتی یکی از جفاهایی  ک زندگی بهم کرد این ک کورد نشدم ترکم نشدم 😂😂😂

😂👌🏼

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

میزاری یا نه اگه نه بگو تا برم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزین در خدمتتون باشیم بیان کردستان شهرمون سوغاتمون هم تخمه ی خوشمرس      

اون که سوغات سنقره! سنقر هم تو کرمانشاهه نه کردستان

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
عزیزین در خدمتتون باشیم بیان کردستان شهرمون سوغاتمون هم تخمه ی خوشمرس      

قربونت قشنگم❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خوشگلی اسی من لباساتونو خیلی دوس دارم😍

پروفایلت 😀

عروسکاشو تو اینستا دیدم هنگ کردم😂رو چه حسابی آخه 

ازونجایی ک خیلی بانمکن نشون دخترم دادم ولی بعدش متوجه شدم که یه چیز دیگم دارن😣

فدات نفس،منم گیلکمم😘😁😅

ای جان! من تعریف گیلانی ها رو خیلی شنیدم

همیشه وقتی میخوان بگن شمالیای خوب... میگن گیلانیا نه مازندرانیا

قصد توهین ندارم ولی خب این چیزیه که من شنیدم🤗♥️

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897