2777
2789
عنوان

طلا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 81 پست
ده تومن احتمالا ی ربع سکه بشه بخر اگر طلا تا دو تومن رفت بفروش بعد ۱۵۰۰شد برو بخر میتونی هم بخری دی ...

من شوهرم ازپولم خبرنداره😂خودم پسندازمخفی داشتم بخرم نمیتونم دستم بندازم من کلاواسه پسندازمیخام حالابنظرشما طلادست دوم بهتر؟

خدایاشکرت 🩷

توایران ارزون شدن غرممکنه 

احسنت .این درسته .تو ایران هیچوقت هیچی ارزون نمیشه ..هیچ حبابی نمیترکه .فقط مغز و زندگی من و شماهاست که در حال ترکیدن است .و البته زن زائو هم همچنین 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شوهرم ازپولم خبرنداره😂خودم پسندازمخفی داشتم بخرم نمیتونم دستم بندازم من کلاواسه پسندازمیخام حالا ...

اگه واس پس انداز میخوای که سکه بخر 

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
نگید بخدا آدم خنده اش میگیره ...فکر کن مثلا طلا گرمی 400 هزار تومن بوده بعد یهوئی رفت رسید مثلا به ی ...

دقیقا درست میگی ،ی مثال بزنم دیشب بیرون بودیم مردم صف کشیده بودن افق کوروش پرسیدم چ خبره میگفتن روغن ارزون شده گفتم چقدره گفت روغن۸۰۰گرمی شده۶۲😫میگم بابا کجاش ارزون شده از ۱۵تومن ی شبه شده ۷۰تومن الان معلوم نیست تاریخشون مشکل داره یا چی چهارپنج تومن ارزونتر میده

من شوهرم ازپولم خبرنداره😂خودم پسندازمخفی داشتم بخرم نمیتونم دستم بندازم من کلاواسه پسندازمیخام حالا ...

اگه برای استفاده نمیخوای و صرفا میخوای سرمایه گذاری کنی همون سکه بگیر .شده حتی سکه گرمی 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ممنون عزیزم تو خوبی

فدات شم عزیزدلم😘😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم بیست تومن پول داشتم‌شوهرم خبر‌داشت یه ماه پیش میخواستم النگو بخرم دوتا اونموقع تازه شده بود گرمی ۱۴۰۰ شوهرم نزاشت گفت نه هرزون میشه فلانو بهمان حالا شده ۱۹۰۰

عین چی‌ازاینکه نخریدم پشیمونم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
مقطعی مثلا چقد میخواد بیاد  پائین .الان رفته به 1900 رسیده و هنوزم داره میره بالا .بخواد بیاد پ ...

تا ۱۵۰۰ چی بگم والا از اونجایی که توی اینجا همچی برهکسه بخدا اگر من طلا میخریدم تا ۱ میلیون ارزون میشود ،مگر توافق کنن مردم نجات پیدا کنن 

اره اونم خوبه از سکه شاید بهترم باشه چون سکه مالیات داره

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

بخر روز زن بگو کادو پدر مادرم و دستت کن 

چند روز دیگس

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
اره بزار

انلاین نیستی گلم ... ببین  دستبند کارتیره الان عکس اینترنتیش میذارم اینه عزیزم .  مث همین همین اندازس نوزادیه ولی فقط ۱ سانت میخواد برا دست خودم بسته بشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر