2777
2789
عنوان

طلا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 81 پست
احتمالا مقطعی بیاد پایین ولی دوباره میره بالا منو بگو ۱۶۰۰ نخریدم بازار رفته بودم همش حرص میخورم&nbs ...

مقطعی مثلا چقد میخواد بیاد  پائین .الان رفته به 1900 رسیده و هنوزم داره میره بالا .بخواد بیاد پائین هم نهایت بشه 1800 ...شما به این میگید پائین اومدن ؟؟؟؟؟؟؟ من میگم مردم رو سر کار گذاشتن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته نمیدن  من یه دستبند دارم ۳ گرمه یعنی ی چی اندازه همین ۶ تومن شما

واقعا هم قشنگه  مرسی عزیزم میرم میگردم  در این حدی میخرم طلا هامو یه هفتس فروختم تا حالا طلا سبک نداشتم  نمیدونستم چه جوریه  شوهرمم میگفت نمیشه  میخوام کم کم در این حد بخرم عمرا دیگه بشه  یه جا خرید   مرسی گلم

خدایا شکرت
چرا تابستان ارزانتر شد باز رفت بالا  طلا مثل الاکلنگ میمونه

نگید بخدا آدم خنده اش میگیره ...فکر کن مثلا طلا گرمی 400 هزار تومن بوده بعد یهوئی رفت رسید مثلا به یه میلیون تومن .حالا تابستونش میاد پائین میشه 800 ....شما میگی ارزونتر شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
میشه بدی  منم ۶تومن دارم گفتم نمیدن

اگه انلاینی بگو بذارم اخه میخوام پاک کنم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی چی سخت گرفتم.غذانخوردم ؟لباس نخریدم؟ همشوخووووب انجام دادم ولی کنارش ازشوهرم وازهدیه هایی ک وا ...

ده تومن احتمالا ی ربع سکه بشه بخر اگر طلا تا دو تومن رفت بفروش بعد ۱۵۰۰شد برو بخر

میتونی هم بخری دیگه ولش کنی بزار چند سال بمونه این سوده ،برای کار اول حد سود و ضرر تعریف کن ب سود مورد نظرت رسید بفروش کار اول برای گردش و کار کردن ایده ی خوبیه

کار دوم واسه سود بی درد سر

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
واقعا هم قشنگه  مرسی عزیزم میرم میگردم  در این حدی میخرم طلا هامو یه هفتس فروختم تا حالا ط ...

من کلی طلای سبک دارم 

زنجیر ۱ گرمی هم دارم

نذار هیچ پولی دستت بمونه برو طلا فروشی باهاش هرچی ک میشه بخر البته فقط دست دوم باشه

اخرش همشو میدی یه چیز بزرگ و قابل استفاده میخری 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱