2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رنگ پالتو....

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هست اگه خز نبود بالاخره یه سال به عنوان رنگ سال انتخابش میکردن

بوده شما حتما یادت نمیاد بعدم هیچ ربطی به رنگ سال نداره

مشکی و سفیدم هیچوقت رنگ سال نبودن در صورتی که پر فروش ترین و پر مخاطب ترینن 

گزینه ۱؛ حالا حرف شوهرتو گوش میدی و نمیخری گزینه ۲؛ یا بیخیال همه قضاوت ها میشی و میخری گزینه ۳؛ ی ...

خودم خیاطم خریدم اما میترسم بدوزم 😜گذاشتمش کنار شاید واسه دخترم هودی دوختمش 😩

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
بوده شما حتما یادت نمیاد بعدم هیچ ربطی به رنگ سال نداره مشکی و سفیدم هیچوقت رنگ سال نبودن در صورتی ...

حالا هر چی

اسی نظر خواسته منم نظرمو گفتم حالا شما این وسط چرا اسرار به مخالفت با نظر محترم من داریدو من نمی دونم😁😁

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
خودم خیاطم خریدم اما میترسم بدوزم 😜گذاشتمش کنار شاید واسه دخترم هودی دوختمش 😩

یه کار دیگه ام میتونی کنی اگه دوختیش فقط تو خونه بپوشش بیرون نپوش چون خداییش من هر کسی رو ببینم رنگ قرمز پوشیده میگم خیلی بد سلیقه بوده حتمن

ولی برای گروه سنی مثلن تا ۱۵ سال خوبه ها

دقیقا  یادت باشه آدمای سرزنده و شاد دنبال رنگ های شادن و برای پوشیدنش دنبال دلیل و مناسبت نمیگ ...

🤗👍

یه کار دیگه ام میتونی کنی اگه دوختیش فقط تو خونه بپوشش بیرون نپوش چون خداییش من هر کسی رو ببینم رنگ ...

ببینم تو شوهر من نیستی، خیلی مشکوکی حرفات شبیه خودشه😂😂😂😂

ببینم تو شوهر من نیستی، خیلی مشکوکی حرفات شبیه خودشه😂😂😂😂

چرا هستم؛ حرفمو گوش بده عزیزم من که اینقدر تو رو دوست دارم ببین اومدم نی نی سایت فقط بخاطر تو😄

چرا هستم؛ حرفمو گوش بده عزیزم من که اینقدر تو رو دوست دارم ببین اومدم نی نی سایت فقط بخاطر تو😄

چشم 😜😘😘🤣

حالا هر چی اسی نظر خواسته منم نظرمو گفتم حالا شما این وسط چرا اسرار به مخالفت با نظر محترم من دارید ...

نه عزیزم چه اصراری هرکی نظری داره نظرشمام محترم اینارو گفتم که خیلی برا خودمون سختش نکنیم رنگ رنگه دیگه چرا باید چیپ باشه خز باشه یا مناسب جایی نباشه؟؟ 

قرمز و زرد و آبی سه رنگ اصلی هستن و‌ بقیه رنگها مشتقات این سه رنگن هررنگی رو با ترکیب این سه رنگ میشه درست کرد اما این سه رنگ با ترکیب هیچ رنگی بوجود نمیان 

قرمزم رنگ قشنگیه منم خیلی دوسدارم ولی خیلی بد تو چشمه شوهرم اجازه داده پافر قرمز بخرم ولی خودم هنو ...

آره عزیزم ب خیلیا هم میاد اما، منکه نظرم عوض شد خودمو میشناسم میگم بخرم و نشه هر جایی بپوشم چ فایده 😕رنگ خردلی باز راحترم