2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رنگ پالتو....

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 51 پست
نه عزیزم چه اصراری هرکی نظری داره نظرشمام محترم اینارو گفتم که خیلی برا خودمون سختش نکنیم رنگ رنگه د ...

نمی دونم ولی من بین رنگ های شاد بخام انتخاب کنم ؛ استخونی یا کرم آبی آسمانی طوسی کم رنگ گلبهی و یه عالمه رنگ شاد دیگه انتخاب میکنم نه قرمز زننده رو؛ البته برای خونه هر رنگی مناسبه زننده نزننده😁😆

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورو بخر یرو قرمز یه روشم یه رنگ دیگه باشه که دوسداری

پافر زیاد دوست ندارم،ی پارچه مخمل  کبریتی درشت گرفتم ک قرمز خوشرنگم هست ک شوهری اجازه دوخت نداد، تصمیمم اینه ک واسه دخترم بدوزم 🙂

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
اوفینا بخوشی بپوشید خودتو ناراحت نکن مردها اسکلن

میدونی مشکل اینجاست ک خودم ی دونه لباس قرمزم ندارم اینو ی دفعه خوشم اومد گرفتم، ک تو خونه قشقرق بپا کرد، حالا دخترمم بیستا هودی وپافر قرمز داره میگه واسه خودت مناسب نیست واسه بچه بدوزش😑☹️

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
میدونی مشکل اینجاست ک خودم ی دونه لباس قرمزم ندارم اینو ی دفعه خوشم اومد گرفتم، ک تو خونه قشقرق بپا ...

گاه میخورد

ولش کن مردا چیزیو خیلی اسرار کنی ازت میگیرن

بیخیال باش خودش میگه برو بدوزش