2777
2789

خیلی حرص میخوره همیشه.چشاش تاره.چندبار عمل کرد اما دکتر گفت تاهمین حد هستش.چندروزه یه قسمت ساق پاهاش یکم کبود شده انگار داره زخم میشه.خیلی نکرانم اتفاقی نیوفته.متاسفانه بابام خیلی حرصش میده😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمنم دیابت داشت. خیلی خیلی باید مواظب خوراکش باشه. مثلا موز و انگور و خربزه و نوشابه و اینا نباید بخورن. به هیچ وجه ناراحتی و حرص نباید بخورن. وگرنه خدایی نکرده زبونم لال مثل پدر من 😔

واسه آرامش خونتون برو اینجارو بخون

https://t.me/zendeegiesaleem

خوراکی های شیرینو از خونه حذف کن اصلا خودتم نخور. 

عسل و خرما و کشمشم با کنترل بخورن. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پدرتون چی شدن ؟

اینهایی که قند دارن بیشتر تمایل به خوردن شیرینی دارن. بدنشون میطلبه. پدرمن ناپرهیزی میکرد. یواشکی. ولی بازم ما مواظبش بودیم. برادرم که فوت شد از زور ناراحتی قندش کشید بالا فشارش اومد پایین سکته کرد و رفت کما. بعد دوروز اسمانی شد. اصلا نزار مامانت ناپرهیزی کنه یا حرص بخوره؟

میبریمش حتماا

بابای منم دیابت داره داداشم گفته اگه دیدین داره زخم میشه مخصوصا پاش زود ببرینش بیمارستان اینا نذارین کار از کار بگذره انقد مارو ترسونده هعی

اینم میگذره سخت نگیر:)
اینهایی که قند دارن بیشتر تمایل به خوردن شیرینی دارن. بدنشون میطلبه. پدرمن ناپرهیزی میکرد. یواشکی. و ...

اینم همینه.مامانم همش ناپرهیزی میکنه.حالم خیلیی بده کاش خوب بشه ینی خوب میشه؟؟

بابای منم دیابت داره داداشم گفته اگه دیدین داره زخم میشه مخصوصا پاش زود ببرینش بیمارستان اینا نذارین ...

حالم خیلی بده...مامانم امروز رف عکس گرف از پاش بهش گفتن زیاد خطرناک نیست چون نزده به استخونت.اما پاهاش درد میکنه همش...حالم بده واقعا 😭

حالم خیلی بده...مامانم امروز رف عکس گرف از پاش بهش گفتن زیاد خطرناک نیست چون نزده به استخونت.اما پاه ...

هوففف بازم هر روز مراقب باش روغن اینا بمال پاهاش ترک اینا برنداره تا زخم شههه

اینم میگذره سخت نگیر:)