2777
2789

یه لپ تاپ داشتم 

کارتنشو انداخته بودم رفته بود پارسال

امسال فروختمش به یه اقایی

تازه چقدر زیر قیمت

نزدیک ۱۰ تومن ۱۱ تومن پولشه

دادمش ۴ونیم

اون اقا هم با گوشی برام واریز کرد و منم دستگاهو بهش تحویل دادم

بعد از اینکه دستگاهو برده میگه ازت شکایت میکنم که کارتن دستگاهو نمیدی 

درصورتی که از اول میدونست کارتن نداره

عکس واریزیشو هی برام میفرسته میگه ازت شکایت میکنم

دستگاه هم که دستشه

الان واقعا چاره چیه؟ اصلا قانون اجازه شکایت میده به این اقا؟

من چیکار باید بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا نه 

اون با علم ب نداشتن جعبه خریده 

بعدشم گلم وقتی زیاد زیر قیمت میدی حق بده هر فکری بکنن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

تو هم گردن نگیر شکایت کرد بگو دروغ میگه من اول دستگاه رو دادم به پول واریز کرد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

واریزی داره😐

همون فکرم درگیر اون واریزیشه نره هزارتا دروغ دقل بسازه بگه من پول دادم به این خانم و چه و چه

فکرمه قانونی چیکار کنم اصلا راهی داره بره شکایت کنه

نگران نباش شکایت نمیکنه بهش بگو این لپ تاپ قیمتش تو بازار مشخصه دلیله نصف قیمت بودنش این بود که کارتن نداشت برو هرکاری دوست داری بکن پیام نده و مزاحمم نشو وگرنه من ازشما شکایت میکنم