2777
2789
عنوان

جاریم خیلی میچسبه به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7252 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عروسیا که بعضی موقع رقص محلی هس میره دست شوهرمو میگیرهههه

ببین تکلیفتو مشخص کن قشنگ تا نامزدی

یکاری کن حدشو مشخص کنن براش وگرنه خودم میام پاره ش میکنم😂🤦🏻‍♀️

همسرم دنياى من👫

یا خدا میگه تو نی نی کی هستی اونم اسم شوهرتو میگه😐😐😐😐

این دیگه شوخی نیست رسما داره ادای هوو برات در میاره

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

ببین اول با شوهرت میری ح میزنی میگی بهش ماجرا چیه و حس خوبی نداری و رابطشو کم‌کنه 

یا گوش میده ب حرفت یا هم خودش هم جاریتو پاره میکنی خو؟فهمیدی؟ماجرا حساسه گوه خورده گوه اضافی میخوره 

ببین ازت خواهش میکنم دو سه بار صداشو ضبط کن وقتی نزدیکت شد حرف بزنین که مدرک داشته باشی این از این دو سه بارم گوشیتو بزار رو ضبط صدا وقتی شوهرتو جاریت تنهان بزار کنارشون گوشیتو بزار روی هواپیما که زنگ نخوره ببین بینشون چیزی نباشه خیالت راحت بشه بعدشم تو گوشیت یه ضبط صدا نصب کن که همه مکالمات و دو طرف ضبط کنه تا بازم مدرک داشته باشی از چرت و پرتای این زنیکه بعدم برو به مادر شوهرم خواهر شوهرت بگو به شوهرتم میتونی بگی چون مدرک داری بدون مدرک به قوم شوهر چیزی نگو که باورم داشته باشند از تو باور نمیکنن چون به ضرر خودشونه

راهش اینه که جلوی جاریت خودتو مدام به شوهرت نزدیک کنی و رعایتشو نکنی کاملا حالیش شه راه به جایی نمیبره

احتمالا قبل شما تو خونواده تکی جا افتاده بوده الان داره سربه سرت میذاره حساسیت نشون نده فقط خودتو مدام بچسبون به شوهرت 

خب تو عروسیا بعضی قومیت ها دست همو میگیرن میرقصن زیاد عجیب نیست البته دسته جمعی نه تنها

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

الان جاریت زنده اس؟ بزن خفه کن این سلیطه رو

همینجوری پیش بره میشه هووت 

مگه جاریت خودش شوهر نداره؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تاره ازدواج کردی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

فعلا واکنشی نشون نده تاازدواح کنیدبریدسرخونه زندگیتون رفت وآمد روکم کنید جاری منم همینطوری بودتوهمه چی اظهارنظرمیکرد جلوی شوهرم سینه هاشومینداخت بیرون به بچه شیرمیداد جایی میرفتیم اگه باشوهرم قراربودبیان دنبالم جلو میشست من عقب خیلی ازین کارای خز میکردحرص منودربیاره من اهمیت نمیدادم کم محلی کردم روش کم شدرفت وآمدمون کلن کمه فقط رونبایدبدی باهاش گرم نگیر دردودل نکن بروش نخندهمین