2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 25 پست
یعنی نمیتونه با این کاغذ که امضا و اثر انگشت بابام هست،کاری کنه؟اخه گفته من این زمین رو به ازای یه م ...

بستگی به متن تنظیم شده داره . اما اگر همچنین برگه ای وجود داشته باشه قابل ابطال هست. مطمئن باش محضری نیست و اگر باشه یک برگ عادیه . که باطل کردنش با توجه به محتویاتش ، راحت تره

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

از دوستم که دفتر خونه داره پرسیدم میگه نمیشه چون امضا الکترونیکی 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نمیتونه با این کاغذ که امضا و اثر انگشت بابام هست،کاری کنه؟اخه گفته من این زمین رو به ازای یه م ...

خیلی راحت میشه ثابت کرد پولی رد و بدل نشده پس این همه ملت حواله و رسید پول نگه میدارن بیخودیه 

ینی این انسان ها دارن کارایی میکنن ادم به بچش به پدر به زنش به هییییییچ‌کس نتونه اعتماد کنه 

به داداشات بگو من که راضی نیستم الهی خیر نبینین از پولش واگذارتون کردم به خدا 

بگو پس پول شما رو هم زنهاتون دارن میخورن دیگه چه ربطی داره 

سهم پول تو چقدر میشه؟ بابات هیچی بهشون نگفت؟ 

دلم برای مامان و بابام میسوزه که زمین خودشونو دادن سهمی هم میگن ندارن به منم نمیخوان بدن

حالا که اینجوریه به پدرتون بگین اصلا نفروشه زمینو 

والا دختر از پسر بیشتر زحمت میکشه واسه پدر و مادر موقع ارث که میشه مثل داداشای من میگن به دخترا چیزی نمیدیم انگار مال خودشونه

داماد غریبس عروس نیس؟!!!بگو خرج خودم میکنم ارزش زمین چقدره؟به بابات بگو دیگه امضا و اثر انگشت نده و برید دنبالش

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

عزیزم ساکن کدوم استانی؟

البته اگه دوست داری بگو

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤