سلام،بابام یه زمین داشت که برادرام به بهانه نیاز مالی میخوان بفروشنش مامانم بهشون گفته سهم خواهرتون هم مساوی مثل خودتون باید بدید آخه من تنها دختر خانوادم و اونا پنج تا پسر یکی از داداشام مخالفت کرده که من اصلا حقی ندارم و گفته بدیم داماد بخوره؟! حتی میخوان سهم بابامم ندن آخه میگن مگه چقدر میشه که به تو سهم بدیم اون وقت واسه ما چیزی نمیمونه!!!
بابام و مامانم میتونستن تو سخت ترین شرایط که بودن زمین رو بفروشن بهترین زندگی کنند ولی نگه داشتن برای بچه هاشون حالا هم که بچهها سهمی به خودشون هم نمیخوان بدن،روزگار نامردیه
وقتس بابات زنده است نمی تونن تقسیم ارث کنند که بابات خودش میتونه بفروشه.
داداشام با هم هستن،یکیشون اومده از بابام یه امضا گرفته رفته،حالا من فهمیدم یه کاغذ محضری بوده نوشته که اون زمین رو از بابام ۳۵۰ میلیون خریده پولش هم داده!!!بابام بیسواده
داداشام با هم هستن،یکیشون اومده از بابام یه امضا گرفته رفته،حالا من فهمیدم یه کاغذ محضری بوده نوشته ...
خودتون میگین محضری ! محضری فقط و فقط داخل محضر امضا میشه . از طرفی هر شخص بی سواد مطابق قانون ، موقع معامله باید یک نفر با سواد و معتمد همراهش باشه . پدر تون در قید حیات هستن ، برادر تون اصلا سمتی برای فروش نداره
با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.