2777
2789
عنوان

ارث

421 بازدید | 25 پست

سلام،بابام یه زمین داشت که برادرام به بهانه نیاز مالی میخوان بفروشنش مامانم بهشون گفته سهم خواهرتون هم مساوی مثل خودتون باید بدید آخه من تنها دختر خانوادم و اونا پنج تا پسر یکی از داداشام مخالفت کرده که من اصلا حقی ندارم و گفته بدیم داماد بخوره؟! حتی می‌خوان سهم بابامم ندن آخه میگن مگه چقدر میشه که به تو سهم بدیم اون وقت واسه ما چیزی نمی‌مونه!!!

بابات زنده اس؟ اونا سهمشون میخوان؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

وقتس بابات زنده است نمی تونن تقسیم ارث کنند که بابات خودش می‌تونه بفروشه.

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بابام و مامانم میتونستن تو سخت ترین شرایط که بودن زمین رو بفروشن بهترین زندگی کنند ولی نگه داشتن برای بچه هاشون حالا هم که بچه‌ها سهمی به خودشون هم نمیخوان بدن،روزگار نامردیه

وقتس بابات زنده است نمی تونن تقسیم ارث کنند که بابات خودش می‌تونه بفروشه.

داداشام با هم هستن،یکیشون اومده از بابام یه امضا گرفته رفته،حالا من فهمیدم یه کاغذ محضری بوده نوشته که اون زمین رو از بابام ۳۵۰ میلیون خریده پولش هم داده!!!بابام بیسواده

داداشام با هم هستن،یکیشون اومده از بابام یه امضا گرفته رفته،حالا من فهمیدم یه کاغذ محضری بوده نوشته ...

خودتون میگین محضری ! محضری فقط و فقط داخل محضر امضا میشه . از طرفی هر شخص بی سواد مطابق قانون ، موقع معامله باید یک نفر با سواد و معتمد همراهش باشه . پدر تون در قید حیات هستن ، برادر تون اصلا سمتی برای فروش نداره

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
خودتون میگین محضری ! محضری فقط و فقط داخل محضر امضا میشه . از طرفی هر شخص بی سواد مطابق قانون ، موقع ...

محضردار دوستش بوده،کاغذ رو آورده خونه از بابام امضا گرفته رفته

محضردار دوستش بوده،کاغذ رو آورده خونه از بابام امضا گرفته رفته

امضا ها داخل محضر به صورت الکترونیک هست . هیچ محضر داری همچین تخلفی نمی کنه . چون در دفتر خونه ش رو تخته می کنن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
امضا ها داخل محضر به صورت الکترونیک هست . هیچ محضر داری همچین تخلفی نمی کنه . چون در دفتر خونه ش رو ...

یعنی نمیتونه با این کاغذ که امضا و اثر انگشت بابام هست،کاری کنه؟اخه گفته من این زمین رو به ازای یه مقدار پول از بابام خریدم