2777
2789
عنوان

از زندگی الآنت راضی هستی؟

279 بازدید | 29 پست

واقعا راضی هستی؟ 

چقدر به آینده امیدواری؟ 

و مهم ترین آرزوت؟؟؟ 

من راضیم مخصوصا این مدت خیلی حضور خدارو تو زندگیم حس کردم، ولی هنوز یه حاجت بزرگ دارم ک بهش نرسیدم

برام دعا کنید منم براتون دعا میکنم🥰🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم‌چطور بیان کنم زندگیم اونطور که قبلا فکر میکردم تصورش میکردم نشد ولی خب همین که تنمون سالمه عزیزام کنارمن شکررراضیم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

راضی هستم خدا رو شکر ،فقط کاش به آرزوی مادر شدنم برسم💕

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بله خداروشکر 

یکم سختی هست اونم ان شاالله برم سرخونه زندگیم تموم میشه 

برنامه هایم داریم براآینده ان شاالله دیگه نگرانیا کمتر میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بله زیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

راضی نیستم چون هنوز در مرحله پاک کردن گناهانم هستم حس میکنم تمام اهل بیت ازم ناراحتن. وضع روحی زندگیم هم تعریفی نداره اما راضیم به رضای خدا

انشاءالله شما هم به حاجتتون برسید🤍التماس دعا