2777
2789
عنوان

از زندگی الآنت راضی هستی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست

از زندگی منظورت ازدواجم بله خیلی ولی از زندگی کلی خیر .نه امید به آینده نه دیگه امید به تلاش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا یعنی اصلا ک‌میگم‌‌اقعا میگم نمیتونم و‌نمیخوام‌ب اینده فک‌کنم اینکه بتونم‌درسم‌و باوجود شوهر ظ ...

خدا کمکت کنه گلم تلاشت کن نا امید نشو خانم معلم آینده😚

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نه چون هیچ چیشو خودم انتخاب نکردم  نه شوهرمو  نه طرز زندگی کردنمو  نه اسم بچه هامو ...

عزیزم بخاطر حال دلت سعی کن دید دیگه تو زندگیت ایجاد کنی ادما با حسرت هاشونم بزرگ میشن با خوشیاشونم بزرگ میشن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مرسی عزیزم دارم براش میجنگم ک بتونم لیسانس و‌بگیرم خیلی مخالفت میمنه سنگ‌میندازه ولی میدونم ک‌میتونم

جوابش رو نده اگر نا امیدت کرد محل نزار تو برای خودت بجنگ تا پیروز بشی اینجور ادما با حرفاشون با کاراشون ادم نمیزارن پیشرفت کنن تا بگن عااا دیدی نتونستی دیدی قبول نشدی ک بعد بگن حرف ما درست اما تو ب خواستش نرسونش موفق شوووو

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
جوابش رو نده اگر نا امیدت کرد محل نزار تو برای خودت بجنگ تا پیروز بشی اینجور ادما با حرفاشون با کارا ...

دقیقا ممنون از دلگرمی‌ک‌بهم‌دادی تو‌ان احظه ای ک‌خوب‌نیستم‌لبخن‌‌اومد‌ب‌لبم🙂

مرسی عزیزم دارم براش میجنگم ک بتونم لیسانس و‌بگیرم خیلی مخالفت میمنه سنگ‌میندازه ولی میدونم ک‌میتونم

چقدر خوبه با وجود این شرایط برای خودت هدف داری

من هدفی نداشتم هزار تا مسیر عوض کردم تو هر زمینه ای ی نوک زدم،  اما الحمدلله خدا منو به یه مسیری کشوند ک تو عمرم اصلا ب این رشته فکر هم نکرده بودم و یهویی شد

اما از ادمهای هدفمند خوشم میاد و میدونم ک تو میتونی و میرسی ب هدفی ک داری

دقیقا ممنون از دلگرمی‌ک‌بهم‌دادی تو‌ان احظه ای ک‌خوب‌نیستم‌لبخن‌‌اومد‌ب‌لبم🙂

بله گلم توو میتونی مگه چیت از بقیه کمتره !!نا امیدت کرد ی آهنگ شاد گوش کن خودت تو کلاس درس تصور کن ک این انرژی منفیه رو بشششوره ببره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چقدر خوبه با وجود این شرایط برای خودت هدف داری من هدفی نداشتم هزار تا مسیر عوض کردم تو هر زمینه ای ...

مرسی عزیزم عاشق درس خوندنم اول نذاشت بهترین دانشگاه کشور بودم‌نذاشت ادامه بدم‌

ولی دوباره شر‌ع کردم الانم باز نمیذاره ب سختی میرم هی بااستادا حرف میزنم و باخثهاش بحث

نمیکنم‌ک‌بهونهدنیاد دستش 

امیدوارم شکست نخورم‌چون‌قطعا‌میمیرم‌

انشالله توراهی ک‌قدم‌گذاشتی موفق بشی

بله گلم توو میتونی مگه چیت از بقیه کمتره !!نا امیدت کرد ی آهنگ شاد گوش کن خودت تو کلاس درس تصور کن ک ...

ناامید نمیکنه نمیذاره برم‌مولا دیروز نذاشت برم هفته پیش از سه شنبه دیگ نذاشت 

همه کاری میکنه نرم 

ناامید نمیکنه نمیذاره برم‌مولا دیروز نذاشت برم هفته پیش از سه شنبه دیگ نذاشت  همه کاری میکنه ن ...

خب این خودش نا امیدیه.خونت مرتب بزار غذات اماده رابطه ت هم خوب چیزی نده دستش ک بگه نرو یا سنگ بندازه با آرامش و منطقی بگو من دوست دارم و دارم بخاطر هر دومون درس میخونم مردا هووو شون درس و بچه س 😁😂😂

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مرسی عزیزم عاشق درس خوندنم اول نذاشت بهترین دانشگاه کشور بودم‌نذاشت ادامه بدم‌ ولی دوباره شر‌ع کردم ...

چقدر خوب بود ک یمدت مجازی بود توهم اونجوری راحت تر بودی

سال چندمی؟ 

خوبه که با استادات صحبت کردی، یکم سختی میکشی اما مطمئنم ک خودتو میرسونی ب هدفی ک داری

مثبت فکر کن نزار حرفاش روت تاثیر بزاره

همیشه بگو اگر قرار بود نشه، خدا تا اینجا منو نمیاورد.. 

خیلی ارامش میده این طرز فکر و این جمله

چقدر خوب بود ک یمدت مجازی بود توهم اونجوری راحت تر بودی سال چندمی؟  خوبه که با استادات صحبت ک ...

اخ اره واقعا الان همش‌میگم‌کاش قبول کنن خانمای متاهل مجازی بخونن‌

خیلی سخته ینفر با نوزادش میاد