2777
2789
عنوان

پسرم عصبی شده !

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست
سعی کنید وقت بذارید براش بعضی از بچه ها تو این سن حساسن مثلا پسر همسایمون یکسالش بود همش به مامانش و ...

آره باید دقت کنم 😔

تا دیر نشده 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
نه بابا الان پسرم حدود چهارسالشه خداروشکر خیلی بهتره دیگ متوجه شده ک بگم فلان چیز نه یعنی نه!!!حالا ...

منم بگم نه دیگه کوتاه نمیام ، خودش میدونه

ابن رفتارش جدیده ، خیلی نگرانشم

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باید دقت کنم 😔 تا دیر نشده 

عزیزم هیچوقت دیر نیست بخدا الان گریم گرفت دیدم یک مادر اینقدر ناراحته ... کاری لازم نیست بکنید بیشتر بهش توجه کنید باهاش بازی کنید بخدا آروم میشه 

حتی در حد پنج دقیقه هم براش کافیه 

عزیزم هیچوقت دیر نیست بخدا الان گریم گرفت دیدم یک مادر اینقدر ناراحته ... کاری لازم نیست بکنید بیشتر ...

ممنونم عزیزم

خدا کمک کنه به همه مون 🌹💔

می تونه به خاطر کم خونی باشه. در این سن خیلی شایع هست‌

وزنش هم پایینه یه کم 

خودمم تو ذهنم بود شاید یه چکاپ میخاد 

منم بگم نه دیگه کوتاه نمیام ، خودش میدونه ابن رفتارش جدیده ، خیلی نگرانشم

بخاطر ناراحتی شما 

ناراحته همین 

سعی کنید یکم مراقبت کنید چیزی نیست که غیر قابل حل باشه تجربه میگه 

بخاطر ناراحتی شما  ناراحته همین  سعی کنید یکم مراقبت کنید چیزی نیست که غیر قابل حل باشه ...

الهی بمیرم براش 😭

راست میگی ،جدیدا خیلی دیده گریه میکنم .طفلک میاد اشکام و پاک میکنه 

منم بریدم 

خودمم به کمک نیاز دارم واقعا 

وزنش هم پایینه یه کم  خودمم تو ذهنم بود شاید یه چکاپ میخاد

بله حتما چک آپ ببرید. بچه ها حدود سن دو سالگی خیلی در معرض کم خونی هستند، به خصوص اگر شیر زیاد می خورن.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله حتما چک آپ ببرید. بچه ها حدود سن دو سالگی خیلی در معرض کم خونی هستند، به خصوص اگر شیر زیاد می خو ...

۲ سال و ۸ ماهشه ها 

شیر که اصلا نمیخوره آلرژی داره

الهی بمیرم براش 😭 راست میگی ،جدیدا خیلی دیده گریه میکنم .طفلک میاد اشکام و پاک میکنه  منم بر ...

اگر تونستی و موقعیت داشتی برو پیش روانشناس 

خدا نکنه عزیزم 

از خدا کمک بخواه من بخاطر کرونا حالم خیلی بد بود واقعا برای خودم فاتحه خوندم اما شفا پیدا کردمبا دل شکستن تو این شب ها از خدا بخواه و بهش توکل کن واقعا آروم می‌کنه 

منم برای تو و پسرت دعا میکنم 

اگر تونستی و موقعیت داشتی برو پیش روانشناس  خدا نکنه عزیزم  از خدا کمک بخواه من بخاطر کر ...

فدات شم 

قربون محبتت 🌹

ممنونم 

فدات شم  قربون محبتت 🌹 ممنونم

من سر و کلم با بچه هاست سه تا رو بزرگ کردم و تجربه دارم از نظر من  کمی روحیات بچه به هم خورده اما چکاپ برو 

انشالله درست بشه همه چیز ❤️❤️

من سر و کلم با بچه هاست سه تا رو بزرگ کردم و تجربه دارم از نظر من  کمی روحیات بچه به هم خورده ا ...

انشالله 

ممنونم