بیایدبگید چه ویژگی خوبی دارید که بهش افتخار میکنید و خدارو بابتش شاکرید.ویژگی رفتاری،شخصیتی ،عملی.....همش که نباید از سوتی ها و رازهامون بگیم.🤣🤣🤣🤣یکم انرژی مثبت بدیم به هم نصفه شبی🤗🤗🤗
باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
[QUOTE=266082860]شدیدا با گذشتم و اهل قهروکینه نیستم زود بدی بقیه رو به فراموشی میسپارم که قلبم در آرامش باشه. ادم ب ...[/QUخیلی ام خوب.هنرمند که هستی،باسیاست بودنت هم خیلی دوست دارم.من یکم شاید بشه گفت کینه ای هستم،زود یادم نمیره بدی ها.ولی تلافی هم نمیکنم.خودم خودمو میخورم
من ی نفر بهم گف انرژیت خیلی بالاست و چیزهای منفی رو زود جذب میکنی مثبت هم همینطور ولی بخاطر اینکع از ی سری بلاها درامان باشی باید ی جاهایی نری مثل قبرستان یا پیش افراد حسود ..قبرستان شاید بشه نرم ولی ادم حسود دور برم زیاده ومتاسفانه همیشه انرژی های منفی شون بهم منتقل میشه یا مریض میشم یا زخمی ی بلایی سرم میاد بلاخره این از بچگی باهام بوده حتی حس ششمم من خیلی سعی کردم قبول نکنم این چیزهارو ولی متاسفانه ازبچگی بوده و هست کاریشم نمیشه کرد
من ی نفر بهم گف انرژیت خیلی بالاست و چیزهای منفی رو زود جذب میکنی مثبت هم همینطور ولی بخاطر اینکع از ...
الهی عزیزم.میدونی آدم میتونن دوستاشو انتخاب کنه ولی خانواده و فامیل رو که نه.نمیتونی رابطتو با آدمهای حسود دوروبرت کمتر کنی ؟اونایی که بودونبودشون برات فرقی نداره