2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 202 پست

شدیدا با گذشتم و اهل قهروکینه نیستم

زود بدی بقیه رو به فراموشی میسپارم که قلبم در آرامش باشه. ادم با سیاستی هستم و میدونم چه موقع باید چیکار کنم و چی بگم . 

عاشق خیاطی کردنم و توی این زمینه کارم خوبه.

دیدی حالا....بیشتر که فکر کنی ،میای اینجا طومار می‌نویسی🤭🤭🤭ولی واقعا سعی کن به خاطر خودت این اخلا ...

🤣🤣

اره واقعا همینطوره ولی چ کنم دست خودم نیست واقعا نمیتونم 🤦‍♀️

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهربون و دلرحم و صبور و وفادار و دلسوز،،، نمیتونم دل کسی رو بشکونم،،، اینقدر مهربانم که اگه کسی در ح ...

آخه اینجوری که خودت اذیت میشی گلم؟همونقدر که بقیه برات مهمن ، بیشترش باید خودت مهم باشی برای خودت

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

[QUOTE=266082860]شدیدا با گذشتم و اهل قهروکینه نیستم زود بدی بقیه رو به فراموشی میسپارم که قلبم در آرامش باشه. ادم ب ...[/QUخیلی ام خوب.هنرمند که هستی،باسیاست بودنت هم خیلی دوست دارم.من یکم شاید بشه گفت کینه ای هستم،زود یادم نمیره بدی ها.ولی تلافی هم نمیکنم.خودم خودمو میخورم

بهترین ویژگی دست ودلبازم به هیچ عنوان خسیس نیستم ازته دلم خوشحالم ازاین اخلاقم 

هیکلم  خوبه قدم بلنده گردنم بلنده  عاشقشم واقعا

حسودنیستم

خوش اخلاقم 

دلسوز مهربون درکل بخدادخترخوبی ام خوش بحال همسرم که منوداره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
[QUOTE=266082127]بچه ها برا خونه دیدنی خواهرشوهر و خواهر زاده زن،کادو چقدر مناسبه؟؟[/QUتا ویژگی نگی ...

گفتم ویژگیمو که☹☹

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
والا فقط ویژگیای علمیم خوبه😂 تو درس جدیم،تو کارم خیلی حساسم.علاقه خاصی هم به تحصیلات تکمیلی و دانش ...

حتما توی اخلاقت هم ویژگی مثبت داری.شک نکن

واقعا چجوریه حس ششم؟چرا بعضیا دارن ؟

من ی نفر بهم گف انرژیت خیلی بالاست و چیزهای منفی رو زود جذب میکنی مثبت هم همینطور ولی بخاطر اینکع از ی سری بلاها درامان باشی باید ی جاهایی نری مثل قبرستان یا پیش افراد حسود ..قبرستان شاید بشه نرم ولی ادم حسود دور برم زیاده ومتاسفانه همیشه انرژی های منفی شون بهم منتقل میشه یا مریض میشم یا زخمی ی بلایی سرم میاد بلاخره این از بچگی باهام بوده حتی حس ششمم من خیلی سعی کردم قبول نکنم این چیزهارو ولی متاسفانه ازبچگی بوده و هست کاریشم نمیشه کرد

آخه اینجوری که خودت اذیت میشی گلم؟همونقدر که بقیه برات مهمن ، بیشترش باید خودت مهم باشی برای خودت

آره همیشه بابت این موضوع اذیت شدم و بعضی وقتا ضربه خوردم و و حتی نمیتونم کینه به دل بگیرم بلکه بتونم برای خودم کاری کنم

من ی نفر بهم گف انرژیت خیلی بالاست و چیزهای منفی رو زود جذب میکنی مثبت هم همینطور ولی بخاطر اینکع از ...

الهی عزیزم.میدونی آدم میتونن دوستاشو انتخاب کنه ولی خانواده و فامیل رو که نه.نمیتونی رابطتو با آدمهای حسود دوروبرت کمتر کنی ؟اونایی که بودونبودشون برات فرقی نداره