2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 202 پست
ینی خاهر زاده من☹

اکی .ببین من باشم پول میبرم.بایه جعبه شیرینی یا شکلات.اما مبلغش خب بستگی به سطح هدایای فامیلاتون داره.ببین نرمالش توی خانوادتون چیه همونم ببر.یا مثلا اونا برات هرچی آوردن شما یکم بیشتر شو ببر

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکی .ببین من باشم پول میبرم.بایه جعبه شیرینی یا شکلات.اما مبلغش خب بستگی به سطح هدایای فامیلاتون دار ...

هر دو به یه اندازه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
هر دو به یه اندازه؟

اره.که اختلاف پیش نیاد.من همیشه هدایای دوطرفو یکسان میبرم.نمیخوام همسرم فکر کنه فرق میدارم.تا بعداز حرف و حدیث پیش نیاد🤕🤕🤕

اره.که اختلاف پیش نیاد.من همیشه هدایای دوطرفو یکسان میبرم.نمیخوام همسرم فکر کنه فرق میدارم.تا بعداز ...

والا همسر بنده برا خاهرش مشکل نداره،برا خاهر زادم میگه کم بزاریم .اون خاهرمه و من برادرشم!!

والا همسر بنده برا خاهرش مشکل نداره،برا خاهر زادم میگه کم بزاریم .اون خاهرمه و من برادرشم!!

خب یعنی اگه خواهر زاده خودشم بود میخواست کمتر بده یا اون موقع می‌گفت اون خواهرزادمه ومن داییشم؟!!!🤔🤔🤔🤔

به قوانین احترام میزارم  چه شرعی چه قانونی چه عرفی☺️

خب همه که احترام نمی‌ذارم.بااونایی که قوانین رو زیر پامیذارن چجوری رفتار میکنی؟مجبور نمیشی جنتلمن بودنو کناربذاری تا ادبشون کنی؟!!

خب یعنی اگه خواهر زاده خودشم بود میخواست کمتر بده یا اون موقع می‌گفت اون خواهرزادمه ومن داییشم؟!!!🤔 ...

بیخود،گرفتم ازش

من چجوری بفهمم تیپ شخصیتیم چیه؟کدوم سایت برم ؟پرسشنامه اش و پرکنم؟!

من از طریق رنگ چشمام رفتم....فقط مخصوص رنگ چشمای خاصه... 

نمیدونم واقعیتش بطور عادی چطور باید رفت.... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
من ی نفر بهم گف انرژیت خیلی بالاست و چیزهای منفی رو زود جذب میکنی مثبت هم همینطور ولی بخاطر اینکع از ...

اره به منم گفتن نظربلندی و چشم زخم روت اثر میزاره

وقتی میرم جایی که انرژی منفی هست احساس کسلی میکنم و همیشه به محض وورد به جایی که انرژی منفی داره اول یه قدم برمیگردم عقب انگار یکی هلم میده یا ازپشت منو میمشه عقب... یا انگار انرژی منفی با سرعت باد میاد سمتم و منو هل میده،، اخمام میره توهم،،منی که لبخند دارم رو صورتم تا لحظه ی تموم شدن کارم اخمام تو همه... 

سعی میکنم زیاد نرم یا سریع کارمو انجام بدم بیام...میگن  انرژی مثبتم بیشتره و انرژی منفیشونو دفع میکنم،، برای همینه یسریا کنارم حس ارامش میگیرن... ولی به محض رسیدن به خونه کسلم و حالم گرفتس... 

درعوض ادمای اطرافم و اوناکه کنارشون بودم برعکس تا چند روز شادن، 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
کلا سر تا پا ویژگی مثبتم گلم این چه سوالیه آخه😌 خود چس پندار هم خودتونین😂🤧

لنتی جذاب🤭🤭🤭🤭