2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 202 پست
هیچ چیز خوبی ندارم  کلا اخلاقم تخمیه  خودمم بزور تحمل میکنم

نگو اینطوری.اینارو بقیه گفتن یا خودت به این نتیجه رسیدی؟گاهی آدمهای دوروبر اونقدر یه چیزی رو به آدم تلقین میکنن،میشه ملکه ذهن

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روراستم.صاف و صادق.صبورم بی نهایت راز دارم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
آدم شناس خوبیم البته اونم ب لطف حس ششم قوی ک دارم.مهربونم .

واقعا چجوریه حس ششم؟چرا بعضیا دارن ؟

والا فقط ویژگیای علمیم خوبه😂

تو درس جدیم،تو کارم خیلی حساسم.علاقه خاصی هم به تحصیلات تکمیلی و دانشگاه رفتن دارم.

اخلاقم ولی خوب نیس.اما خب آدم بدی هم نیستم.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

[QUOTE=266082127]بچه ها برا خونه دیدنی خواهرشوهر و خواهر زاده زن،کادو چقدر مناسبه؟؟[/QUتا ویژگی نگی از جواب خبری نیست🤣🤣🤣

مهربون و دلرحم و صبور و وفادار و دلسوز،،، نمیتونم دل کسی رو بشکونم،،، اینقدر مهربانم که اگه کسی در حقم بدی کنه نمیتونم چیزی بگم که نکنه دلش بشکنه،، که البته این اخلاقم، اصلا خوب نیست😔😔😔 

ب شدددددت مهربون البته این فک نکنم ویژگیه خوبی باشه تمام بدنم قلبه قدرشناس با اراده  با انگ ...

عزیزم ...چقدر احساساتی هستی.♥️♥️♥️♥️