2777
2789
عنوان

هک شدن شاد 🥴تو رو خدا بیاین

4293 بازدید | 15 پست

دوستان خالم چند روزه مشکوک شده به برنامه شادش و فکر می کرد سکی پیاماشو پاک می کنه 

پیام دیگرانو براش 

بعد تو شاد به من گفت بعد اون کد ورود به شاد پیامک شد براش 

یعنی امکان داره هک شده باشه ؟ چکار کنه ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مورچه چیه ک کله پاچه چی باشه شادم هک میکنن😐

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

امکان داره هک شده باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
بگو بره تو قسمت تنظیمات ، نشست‌های فعال ، و هرکس دیگه ای بجز خودش هست بیرون کنه 

یکی رو حذف کرده 

ولی یبارم پسر دایی کوچیکم رفته بود شادش 

میگه با این که حذف کرده بودم ولی بازم گوشی پسرداییم مونده بوده 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
والا ما ک ب خارجیاش اعتماد داشتیم هک شدیم  ایرانیش ک حداقل مال خودمونه چیزی هم ازش ندیدیم

یعنی میگید امکان هک شدنشون نیست ؟

حذف کنه

چطوری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز