2821
2789
عنوان

فالوش کنم ؟

358 بازدید | 19 پست

بچه ها خیلی دلم میخواد عشقمو توی اینستا فالو کنم اما نمیدونم خب به چه بهونه ای ؟ 

چند سال پیش رفته بودم توی پیج رفیقش و فقط استوری هاشو میدیدم یعنی نه فالوش کرده بودم نه پیامی میدادم نه هیچی اما خب این آقا با اینکه هیچ نسبتی باهام نداشت اعصابش بهم ریخت و گفت حق ندارم برم توی پیج رفیقاش و پیج خودشم بست حالا از ای اتفاق چندین سال می گذره و باهم خیلی خوبیم می خوام فالوش کنم اما خب فالو کنم چی بگم ؟ زشت نیست ؟ خیلی سردرگمم

نه بزار خودش فالو کنه اول

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چیکار کنم فالوم کنه ؟😭

باهم حرف میزنین؟

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
اگه الآن با هم خوبین خیلی واضح بگو میتونم اینستاتو داشته باشم؟

بعد با خودش نمیگه این چقدر پروئه من به خاطر این اومدم پیجمو بستم همه ی فالورام رو از دست دادم و اینا ؟

تو واتساپ یا هرجایی که حرف میزنید الکی یه استوری بزار پیج اینستامو دنبال کنید ،یا یه لینک پیامک ناشناس مخصوص بیو اینستا هستش ،بزارش بیو،بعد تو وات استوری بزار برید ناشناس بهم پی ام بدین😂 من بارها اینکارو‌کردک

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
خب از کجا معلوم پیام بده ؟ خیلی خشکه 

من کاری به پیامش ندارم ،میگم شاید کنجکاو شد فالوت کرد،اگرم نکرد ولش کن،هرچی کمتر کنجکاو‌باشی،کمتر ناراحت میشی،

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز