2777
2789
عنوان

فالوش کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 19 پست
من کاری به پیامش ندارم ،میگم شاید کنجکاو شد فالوت کرد،اگرم نکرد ولش کن،هرچی کمتر کنجکاو‌باشی،کمتر نا ...

پیج منو وقتی هیچ کس حتی مامان و بابام نداشتن اون داشت و پیدام کرده بود می خواست فالو کنه فالو میکرد

اره خواهر جان ولش کن رو مخن دیگه

پیج منو وقتی هیچ کس حتی مامان و بابام نداشتن اون داشت و پیدام کرده بود می خواست فالو کنه فالو میکرد ...

من هربار فالو میکردم حرص میخوردم ،فالورای دخترش،کامنتای دخترش،همش استرس و ناراحتی،بعدش دیگه سعی کردم اصلا فالوش نکنم ،

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هربار فالو میکردم حرص میخوردم ،فالورای دخترش،کامنتای دخترش،همش استرس و ناراحتی،بعدش دیگه سعی کردم ...

اره خودمم وقتی پیجش باز بود این بدبختی ها رو داشتم 

مثلا عکس میزاشت دختره شروع میکرد به بازجویی که اینجا کجاست ؟ کی ازت عکس گرفته ؟ حتما با دوست دخترت رفتی اینم حالا محل نمیداد اما خب حرص می خوردم دیگه بازم 

الانم درسته پیجش بسته ست و فالوش ندارم اما از وقتی دعوامون شد سره رفیقش دیگه فعالیت هاش تموم شد اینو از طریق خواهرش فهمیدم

اره خودمم وقتی پیجش باز بود این بدبختی ها رو داشتم  مثلا عکس میزاشت دختره شروع میکرد به بازجوی ...

تو‌کاری نکن،اگه خواست خودش فالوت کنه

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...