2777
2789

سنم داره میره بالا میترسم بچه دار نشم دلم بچه و زندگی خودمو میخواد خاستگارم دارم ولی یا خیلی داغونن یااگه خوب باشن یه اتفاقاتی پیفته که نمیشه یه بارم نامزد کردم بهم خورد دعای مجرب که نتیجه دیده باشین بلدید؟

توروخدا برام دعاکنید شاید خدا به دل شما نگاه کرد حاجتپو داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آسان و سریع پیدا کردن فرد مناسب برای ازدواج

در هر شب جمعه 313 مرتبه سوره الم نشرح رو بخونید و در هر 10 مرتبه این دعا رو بخوانید..اللهمَّ اشرَح صُدورِ اولادِ آدم و بَناتِ حَوّاء اللهمَّ ارزُقنی الزَوجَةَ صالِحَةَ اَلَّتی تُحِبُّها و تَرضاها اَو اُرزُقنی الزَوجَ الصّالِحَ الَذّی تُحِبُهُ و تَرضاهُ

📌اين دستور بسيار عالي خدمت عزيزان و مجردين كانال🌹📿❤️

@mavaraamozesh

خانمها و آقاياني كه سن شون بالا هست و ازدواج شون سرنميگيره يا در جذب جنس مخالف هميشه مشكل دارند و ازدواج و نامزدي شون دقيقه نود كنسل ميشه،بهتر هست بررسي روحاني بشيد كشف مشكل براتون انجام بديم تا اگر مانعي در طالع و خانه ي ازدواج و بخت تون هست پيدا و رفع بشه.

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

دعای صحیفه یا اسم دیگه اش دعای جبرئیل

سرچ‌کنید.

ابتدای دعا با ۳بار (سبحان الله العظیم و بحمده) شروع میشه

من این دعا رو به ۴ نفر معرفی کردم

۳ تاشون ازدواج موفقی داشتن الحمدلله.

ختم چله بگیریدو متوسل به یکی از شهدا یا مادر ائمه بشید

دعای صحیفه یا اسم دیگه اش دعای جبرئیلسرچ‌کنید.ابتدای دعا با ۳بار (سبحان الله العظیم و بحمده) شروع می ...

اون یکنفر چی شد؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
تو این سایت مرد مجرد سن بالا زیاده دختر مجرد سن بالام زیاده کاش ی راهی بود بهم وصل میشدید:/

ای جانم شما چه آدم خوبی هستین ، اما همه اینطور نیستن بلکه زیر آب زن و جدا کننده هستن