2777
2789

به نظرتون تم مرتبط با کنکور چی میتونه باشه

همون فارغ التصیلی؟ عکس ی دیزاینو میزارم نظرتونو بگین

به نظرتون برای پسر مناسبه؟ منظور دخترونه نباشه

اگه واسه کیک و خوراکیا هم ایده دارین با تم ست بشه حتما بگییییین🥺💕 از کیکی که تو عکس هست خوشم نیومد

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جشن قبولی تو کنکورم مگه داریم ؟ والا من خواب بودم بیدارم کردن گفتن برو سایتو چک کن رتبت اومد 🤣🤣

تو خوبی من بیدار شدم همه داشتن چپ‌ چپ نگام میکردن  رتبمو دیده بودن خودشون😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خیلی شلوغه بنظرم 

هرر چی ساده تر قشنگتر

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
میدونم ولی چون از قبولی مطمئنم دارم پیشاپیش برنامه ریزی میکنم😁

قبولی چه رشته ای؟

تم همون رشته و بزن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...