2777
2789

من واسه تعیین جنسیت دختر اول رفتم پیش خدا🌷

بعدش رفتم متخصص زنان گفت روز ۱۲ ب بد اقدام کن کیا اینجوری بودن بچشون دخی شده ؟؟؟

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

شنیدم نزدیک تخمک گذاری پسره که

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم نزدیک تخمک گذاری پسره که

قبل تخمک گراری دختره بعد تخمک گزاری پسره ؟؟چ می دونم دکترم خیلی خوب و حرفه ایه اومجوری گف بهم

این طوری ک پسر میشه ک

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
این طوری ک پسر میشه ک

واقعا پس چرا دکترم بهم گفت اکنروز اقدام کنم درضمن چن تا قرص خاص هم می خورم 

عزیزم رابطه در  روز تخمک گزاری احتمال پسرزایی رو خیلی بالا میبره

حالا من میگم بازم هر چی خدا بخاد

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
عزیزم رابطه در  روز تخمک گزاری احتمال پسرزایی رو خیلی بالا میبره حالا من میگم بازم هر چی خدا ب ...

چ بگم گیج شدم

چ بگم گیج شدم

شما فقط بدون استرس اقدام کن

توکل بر خدا

سلام عزيزم. ااتفاقا منم تا جند ماه ديكه ميخوام اقدام كنم واسه دختر اكر خدا بخواد

ولي روز تخمك كزاريتو بايد بدوني. حوالي تخمك كزاري نبايد اقدام كني بسر ميشه

بايد زمان بيري تخمك اقدام كني

سلام عزيزم. ااتفاقا منم تا جند ماه ديكه ميخوام اقدام كنم واسه دختر اكر خدا بخواد ولي روز تخمك كزاري ...

گلم درخواست اادم قبول کن چت کنیم دربارهی دختر دار شدن