2777
2789
عنوان

درد پریودی🥀🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 31 پست

کمر و دلتم گررررم نگه دار، کیسه آب گرم، حوله گرم بذار 

خیلی تاثیر داره 

آب جوش + زنجبیل + نبات هم بخور

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خیلی بشدت ولی میگن میراث قشنگ نیس قیدشو زدم

اره مثل اینکه محتوای خیلی جذابی نداره منم نمیخوام ببینم ولی اخراش فک کنم تو ی قسمت بازیگرای اورجینالز هم دوباره نقش دارن😍

کیسه اب گرم

نوشیدنی داغ

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

آب قند بخور یکم داخلش گلاب بریز

من آب قند آرومم میکنه معمولا

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
بچه ها کسی هست تو این دوران سردرد بگیره؟ من فقط سردرد امونم بریده و نمیدونم چیکار کنم 

گلاب بخور عزیزم آرومت میکنه 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
اره مثل اینکه محتوای خیلی جذابی نداره منم نمیخوام ببینم ولی اخراش فک کنم تو ی قسمت بازیگرای اورجینال ...

شاینم از بازیگرای اورجینالز چیزی نمونه😉

حالا زیاد توضیح نمیدم خودش تا آخرش ببین

دوستان منم وقتی پریود میشم ۵ روز خونه نشین میشم از درد و خونریزی ولی یه دوستی یه راهی گفت که خیلی برای من جواب داد. شما هم امتحان کنید. بیشتر این دل دردها به خاطر سردی بدن. پس اگه گرمی بخوریم دل‌درد کم میشه. 

چوب دارچین با آب تو شیر داغ کن بجوشونید تارنگ آبش قرمز بشه. تو یه قوری زنجبیل تازه رو رنده کنید و مقداری نبات بریزید. وقتی آب چوب دارچین قرمز شد بریزید تو قوری زنجبیل نبات بزارید رو کتری که دم بکشه. بعد بخورید . آب روی آتیش بود واسه من. امتحان کنید ضرر نمی‌کنید. در ضمن مقدار زنجبیل باید حواستون باشه زیاد نباشه تند میشه. یه بار امتحان کنین مقدارش دستتون میاد. 

مرسی عزیزم واقعا تاثیر داره؟ من میگرن دارم 

فدات گلم گلاب آرامبخش طبیعیه