2777
2789
عنوان

درد پریودی🥀🥀

504 بازدید | 31 پست

برای کمتر شدن درد پریودی چیکار کنم؟ 

همین الان پریود شدم و معمولا از دو روز اول بیشترین درد رو دارم 

ولی فردا مصاحبه ای دارم چیکار کنم؟ اگر دردم شدید بشه نمیتونم برم ولی خیلی مهمه برام

مفنامیک اسید میخورم بعضی وقتها ولی خیلی برام تاثیر نمیکنه 

مسکن چی بخورم کمتر بشه دردم؟🙃

توروخدا اگر راهی یا مسکنی چیزی سراغ دارید معرفی کنید بهم 

من شیاف میذارم دیگ ژلوفنم تاثیرگذار نیست مفنامیکم ک کلا نقله برام

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیاف دیکلوفناک 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
خیلی جالبه ک از دستشویی اومدم بیرون در حالی ک از شدت درد گلاب بروت بالا آوردم و این تایپکو دیدم

منم اینطوریم اسهالم میشم از درد 

مسکن نمیخوری؟ 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نوافن یا ژلوفن ولی درد شدید خوبه خونریزی زیاد میشه 

بابونه هم برای درد خوبه 

یه حوله بزار روی بخاری که داغ بشه بزار روی دلت بگیر بخواب پتو هم بکش روی خودت خودتو گرم بگیر پاهاتو تو خودت جمع کن 

دردت ساکت میشه

من امروز دوتا مفنامیک اسیدِ ۲۵۰خوردم دردم خیلی کم شد..ولی شاید دوتاش با هم بعضی ها رو اذیت کنه..من ر ...

جون طرفدار ومپایر😁

دیشب داشتم درباره اورجینالز تو نی نی سایت میخوندم دیدم تو هم تایپک زده بودی

نه هیچی فقط چای نبات مامان😶😂

🤣

من دو روز دیگ میشم از الان غمم گرفته

کیسه آب گرم بزارر رو کمرت زیر پتو خیییلی دردو کم میکنه 

اگه نداری یه بطری آب گرم که یکم به داغی بزنه بزار رو کمرت 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷