2777
2789

میخواستم فردا براش کیک و غذای مورد علاقه ش و... درست کنم سورپرایزش کنم واسه تولدش. امشب باز بحث مون شد بهش گفتم میخواستم خوشحالت کنم ولی تو ارزش اونم نداری. گفت نه نکن بهتر چون منم نمیخوام واسه تولد تو کاری کنم. گفتم من اصلا نیستم اینجا واسه تولدم که تو بخای کاری بکنی یا نکنی (میرم شهرستان خونه پدرم) 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خب که چی 😐

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عخی:/

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هیچوقت همو خورد نکنید حرمتارو میشکنید فقط اون چند وقت دیگه یادش میره ولی تو تو یادت میمونه برای خودت ...

هیچ ارزشی برام نداره

تو دعوا سعی کنید هر حرفیو به هم نزنید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

قدر با هم بودنتونو بدونین آدم از فردای خودش خبر نداره،شوهر دختر دایی من از سرکار اومد خونه سکته قلبی کرد تو راه بیمارستان فوت شد،دختر دایی جوونم موند و پسر سه سالش،همه مات و مبهوتیم،من خیلی از جر و بحث های الکیمو با شوهرم کنار گذاشتم،آدم نمیدونه تا کی زنده اس‌...

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
قدر با هم بودنتونو بدونین آدم از فردای خودش خبر نداره،شوهر دختر دایی من از سرکار اومد خونه سکته قلبی ...

این زنده است حالا حالاها 

2790
2778
2791
2779
2792