2777
2789
عنوان

روغن ماساژ خوب چه خصوصیاتی داره ؟

485 بازدید | 9 پست

نظرتون درباره روغن بچه چی؟

روغن بچه از تصفیه گازوئیل و بنزین بدست میاد

و بخاطر اینکه غدد چربی پوست نوزاد تکمیل نشده توانایی خوبی برای مرطوب نگه داشتن پوستش نداره و برای همین که توصیه میکنن که چربی پوست نوزاد رو زیاد نشورید .

حالا روغن بچه چیکار می‌کنه!؟ روغن بچه روزنه های پوستی نوزاد رو می‌بنده و از تبخیر رطوبت پوست جلوگیری می‌کنه و در نتیجه پوست نوزاد نرم میشه ولی از پوست مواد جذب پوست میشه و بسیار نامناسبه به نظر من و بهترین چیز برای پوست نوزاد روغن نارگیل کاملا گیاهی . نظر شما چی؟

روغن زیتون خوبه

هم طبعش گرمه هم کاملا گیاهیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
روغن زیتون خوبه هم طبعش گرمه هم کاملا گیاهیه

نظر خوبی ولی متاسفانه سطح اسیدش بالاست و در بلند مدت سلول های سطحی پوست تخریب می شوند احتمالا دیدید که کسانی که زیاد روغن زیتون به پوست دستشون خودرو حالا خواص پیدا کرده بخاطر همین موضوع . بهترین روغن از نظر من باید روغنی باشه که هم طبیعی باشه هم سطح اسیدش پایین باشه و از همه مهمتر حساسیت زا نباشه .

نظر شما چی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خوبی ولی متاسفانه سطح اسیدش بالاست و در بلند مدت سلول های سطحی پوست تخریب می شوند احتمالا دیدید ...

اواسط جملتون نامفهوم بود

بنظرم درمورد نوزاد همینکه کمتر حمام بره و مواد شوینده ب بدنش نزنیم کفایت میکنه

اما روغن زیتون درمواقعی ک بچه سرفه میکنه یا دچار خشکی پوست شده موقتا و ب مدت چندشب زده بشه، مشکلی ایجاد نمیکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوستی بگیری بگو شمارشو بفرستم برات 😇