2777
2789
عنوان

حرکات مداوم نبض مانندجنین

18064 بازدید | 19 پست

خانوما ۳ماهه ک بچم همش بعصی وقتا مثل نبض میزنه میگن سکسکه جنین اخه جنین هرروزسکسکه میکنه میگم نکنه مشکل تنفسی داره اخه حرکاتشم کمه همش هم مثل نبض میزنه فقط دکترمیگه طبیعیه کیانثل من بودن بچشون هرروز مث نبض میزد

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من که روزی ۷ ۸ بار سکیکه میکنه. الان که بزرگتر شده کاملا شکمم رو تکون میده. از همون اول صبح تا اخر شب 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بار دار بودم دخترم مدام روزی چند بار سکسه می‌کرد.النم هیچ‌مشکلی نداره خداروکر

از چند نفر شنیدم که روزای اول بعد از بدنیا اومدن هم همینطورن. آره؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم همینجوری فقط مثل نبض محکم تره بعضی وقتا اصلا نمیزنه ۲۲هفته ام نگرانم

۲۲هفته طبیعیه ک مث نبض میزنه ولی من هفته ۳۰هستم براهمون نگرانم😢

بچه من که روزی ۷ ۸ بار سکیکه میکنه. الان که بزرگتر شده کاملا شکمم رو تکون میده. از همون اول صبح تا ا ...

هفته چندی توعزیزم

من ۲۱ هفته و‌چند روزم

اصلا تکون نمیخوره 

رفتم بهداشت صدای قلبشو‌چک‌کرد گف اوکی هس

ب دکترم زنگ زدم گف تا ۲۴ هفته برا تکون خوردن وقت هس..

برا شماها چند هفته تکون خورد ؟؟؟  اوایل روزی چند بار تکون میخورد؟؟

۲۴ هفته خیییلی دیر نیس؟؟

هفته چندی توعزیزم

۳۷

من بار دار بودم دخترم مدام روزی چند بار سکسه می‌کرد.النم هیچ‌مشکلی نداره خداروکر

برامنم تقریبا ۳ماهه هرروز مث نبض میزنه مخصوصا شبا ک میخوام بخوابم تونته خوندم اگ بچه توسه ماه سوم کم تکون بخوره و مدام مث نبض بزنه ینی بندناف مشکل داره واکسیژن بهش نمیرسه  😢😢😢

من ۲۱ هفته و‌چند روزم اصلا تکون نمیخوره  رفتم بهداشت صدای قلبشو‌چک‌کرد گف اوکی هس ب دکترم زن ...

ن طبیعیه نگران نباش من ازهفته ۱۸حرکاتشو حس میکردم بعد هفته۲۷ حرکاتش کمترشددکترم میگه طبیعیه تواینترنت هم نوشته اگ بعد ۲۷تکوناش کم بشه ونث نبض بزنه خطرناکه😔

۳۷

عزمزم توام هفته ۲۹ و۳۰ حرکات بچت کم شده بود طبیعیه؟آخه برامن خیلی آروم تکون میخوره اونم وقتی شیرینی زیادمیخورم میگم خدایی نکرده بندناف مشکل نداشته باشه 

ن طبیعیه نگران نباش من ازهفته ۱۸حرکاتشو حس میکردم بعد هفته۲۷ حرکاتش کمترشددکترم میگه طبیعیه تواینترن ...

والا نمیدونم واقعا طبیعیه یا نه

دکترا هم هر چی میگی 

میگن نگران نباش.

من امپول پرولتون و شیاف و‌پروژسترون هم استفاده میکنم