2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 79 پست
به زور برای خودم میفرسته بعد من عکساش را پخش کنم؟؟! نه ببخشید

ایرانه مگ ناراحت شه آمریکایی هست میگی این چیزا واسشون عادیه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
نمیدونم فقط هم یک سایت سه تا عکسی که فرستاده را دارن

فیکه شاید شاید هم امریکایی نیست 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بگو ویدیو کال کنیم یا بگو از خودت تاحالا عکس یهویی ندادیا از این عکسای تو نت میدی همش

آره دیشب میخواستم ویدئو کال بگیرم میگفت آمادگی ندارم فقط صوتی میزاشت و خودم هم تنها نمیشم که باهاش صحبت کنم 

میگم که از آمریکایی بودنش بعد ۱ و نیم باخبرم از خانوادش و.. میدونم و مطمئن هستم آمریکایی هست

بش

من از تو همین نینیسایت دوتا دوست البته خانم هااا

پیدا کردم با یکیشون رفت وامد خانوادگی هم دارم الان

البته بگم. خیلی زیاد فاصله هست بین شناختن ادما

خیلی صمیمی هستیم ورازهای همو هم میدونیم

اما من میگم همینکه یه غریبه هست که به حرفام گوش میکنه وباهاش خوشم کافیه

لازم نیس همه چیزشو بدونم که

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
آره دیشب میخواستم ویدئو کال بگیرم میگفت آمادگی ندارم فقط صوتی میزاشت و خودم هم تنها نمیشم که باهاش ص ...

این داره بهت صد در صد یه دروغی میگه و اگه هم امریکایی باشه احتمال خیلییییی قوی یه مرد چهل چهلو پنج ساله ی تپل مپل زشته خوش صداس خیالت تخت

حالا که به زور میفرسته عزیزم فیکه گول نخور ... وگرنه هر جای دنیام ک باشی اینقدر با دوستت رفیق هستی ک ...

نمیدونم از این نظر که ترس اجتماعی هم داره من توی شک می افتم ولی هر دفعه که ازش درخواست عکس میکنم اولش قبول نمیکنه ولی آخر میفرسته ولی خودم دیگه خجالت میکشم عکس ازش بگیرم😂یکبار مریض بود هی میگفتم عکس بفرست فرستاد هم ولی گفت لطفا یه لطفی بهم بکن و دیگه ازم درخواست غکس نکن چون واقعاً آزار دهنده هست که تو هی بگی عکس بفرست من از شما درخواست عکس تا الان نکردم پس شما هم نکن

این داره بهت صد در صد یه دروغی میگه و اگه هم امریکایی باشه احتمال خیلییییی قوی یه مرد چهل چهلو پنج س ...

نمیدونم واقعاً اما یک درصد هم ممکنه خودش باشه اصلا نمیدونم 

امروز ازش درخواست تماس تصویری کردم قبول کرد ولی گفت تو صبرکن من الان سرکارم بعد هم موقعیت پیش نمیاد که بتونم تنها باشم و باهاش صحبت کنم 

هیف که توی خانواده های ایرانی اگر یه دختر و پسر دوست باشن یعنی رابطه دارن😭